Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok alapján melyik társkereső oldalon van több normális ember, normális szándékkal?
4es jól leírta.
Az én tapasztalatom is hasonló. Pár éve társkeresőzök, volt több tucat randim, tehát voltak jópáran akik visszaírtak nekem, beszélgettünk, randiztunk. A hülyétől a gyagyásig, a szépségkirálynőtől a női Kvasimodoig mindenfélével találkoztam, beszéltem és kaptam hányingert. Egyre jobban megtanultam a bizakodást háttérbe szorítani és kritikusnak lenni a nőkkel. Igyekeztem, de tényleg, vettem virágot, udvaroltam, tök normális voltam mindenkivel és vagy antiszoc incel volt a csaj aki úgy beszélt velem mintha életében nem találkozott volna emberrel, vagy annyira beképzelt hogy azt se tudta melyik országban van, gondolatban valami palotában lakott, de a valóságban valami ócska omladozó bérházban a főváros egyik szétvizelt és telibesz.rt utcájában.
Volt nem egy kapcsolatom, amik hónapok alatt véget értek. Nem azt mondom hogy kiégtem, de zokogni tudnék hogy 30 évesen sem találtam meg azt a nőt akivel kölcsönösen tisztelnébk egymást és elindulhatnánk az élet rögös de egyben csodálatos útján együtt.
Azt se tudom mi a fenét csináljak, hol ismerkedjek, nincs kedvem idegen nőket leszólongatni az utcán, meg pubokban vagy diszkóban odamennj idegenekhez vicceskedni ami annyira elvárás. Elkeserítő hogy nincs egy olyan nő akivel lélekben megismerhetnénk egymást, érdeklődik és lehet vele programokban részt venni ami rólunk szól, nem másról. Szégyen az egész amit ezek művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!