Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön kinek milyen tapasztalata van a 22-34 eves korosztályban?
pocsék.
Normálisan nem is lehet beszélgetni pl online, mert a másik figyelmét eltereli más. Vagy bejön egy új pasi és szó nélkül lelép.
Én 25-37 sávot szoktam nézni, ami picivel magasabb, de elég jó átfedés van. A teljes megyében (megyeszékhellyel együtt) van fent kb. 10 nő. Ebből 2-nek van képe, egyéb adatok, bemutatkozás stb. egyetlen egynél sincs kitöltve. Életkor, magasság, horoszkóp, aztán csókolom.
Gyakorlatilag soha egyszer sem merült még fel, hogy valakinek egyáltalán írni akarjak, mert nem látok mögöttük embert. Ennél még az utcán leszólítgatásnak is több értelme van, és annak se sok.
Férfiként akkor van esélyed ha jól nézel ki, izgalmas vagy. Igazából elég pár fotó, kor, magasság, súly.
Átlag megjelenéssel tökéletesen esélytelen vagy. Kipróbáltam női regisztrációval is, extrém a különbség! Napi 100 levél, fél óra után már megnézni se volt kedvem őket. Egy hét múlva több száz levél és érdeklődés volt, konkrétan azt választhattam volna, akit megálmodtam aznap.
Le lehet pontozni, de nyugodtan ki lehet próbálni, még csak elő sem kell fizetni.
Ezek után elképzeltem hogy a saját, egyedi leveleim is a több száz közé kerülnek. Én töröltem is az összes regemet minden honnan. Teljesen felesleges idő pocsékolásnak tartom hogy online társkeresőkön legyek rajta.
Ehhez meg semmi köze az önbecsülésemhez, sőt nem is akarok minden áron nőt.
valtozo, nem nagyon lehet altalanositani. nekem szerintem viszonylag jo az eloszurom es jol megvogatom, kikkel talalkozom, igy szerencsere csak egy igazan gaz alakba sikerult belefutni, aki a (kulturalt es nem bunko) visszautasitas utan mutatta ki a foga feherjet, addig egesz normalisank tunt. az ilyet nem lehet elore tudni.
voltak persze olyanok is, akikkel kesobb nem lett semmi es max 1-2 randiig jitottunk, de annyira gaz egyikuk sem volt, eldumalgattunk, normalisak voltak, csak nem volt meg az erdeklodes vagy nem passzoltunk valami miatt.
altalanossagban a ferfiak nagy tobbsege csak kalandot akar, keves az, aki komolyabban gondolkozik. ehhez nagyon nagy mazli kell es nagyon soaig kell keresni.
lazabbra viszont viszonylag konnyu nokent partnert talalni.
6
Hat ilyen stilussal azt csodalom, hogy nem 10000 ember utan🤷🤦
Extrém nagy a különbség hogy nőként vagy férfiként vagy az online társkeresés világában.
Ugyanis hiába vagy férfiként okos, ügyes, határozott, céltudatos, olyan aki komoly kapcsolatot keres, egyszerűen elveszel a tömegben.
Pl. Online én képtelen vagyok ismerkedni, nulla a sikerességem. Élőben meg konkrétan bárhova megyek, mindig akad nő, aki adja a jeleket. Nem vagyok fotogén, a szövegem viszont jó. Sokan mondták, hogy a fotóimon nem is hasonlítok magamra. Ezek után nekem az online kizárva. Minek?
Randiig nem jutottam még el.
"Szijjah, helloka mizuka" a legtöbbnek a tartalmas beszélgetés. Tartsam én életben az egészet, kérdezgessem mint egy rendőr a kihallgatáson.. Ha meg beleunok akkor besértődik.
Másik: félig angolul, félig magyarul beszél. Magyar ember, csak most ez a "menő".
Rohadt idegesítő.
Aki normális lenne, az meg külsőre nem jön be egyáltalán/kiköpött mása az exemnek 🤔😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!