Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pozitív tapasztalat társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pozitív tapasztalat társkereső oldalról?

Figyelt kérdés

Sokszor regisztráltam és előfizettem különböző társkereső oldalakra,de az a tapasztalatom hogy nem komolyak a szándékok.

Nők-férfiak, tapasztalat?

2021. dec. 6. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalatom az, hogy 99%-ban nagyon nehéz. Őrültek, félnótások, szexhajhászok, baltás gyilkosok. De az az 1%….azaz az egy valaki, akire rátalálhatsz, mert máskülönben soha nem futnál össze vele sehol…azért megéri☺️
2021. dec. 6. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Kizárólag Tinderrel kapcsolatban van személyes tapasztalatom... kb. 1,5 évig voltam jelen az oldalon... viszonylag gyorsan (néhány hét alatt) elkezdtem beszélgetni egy sráccal, akiről azt hittem, hogy majd az én "happy end tinder story-m" lesz... több, mint egy évig beszélgettünk, egy nagyon jó internetes baráttá vált, de nem lett belőle semmi... sosem találkoztunk.

Ezzel párhuzamosan viszonylag sok sráccal beszélgettem abban az egy évben... többségében semmit mondó small talkok, amik nem voltak hosszú életűek. Volt egy két kivétel, se nálam ők sem váltották ki azt az érzést, hogy "egy randit mindenképp megér"... így 1.5 évig nem randiztam senkivel társkeresőről.

Majd rám írt egy srác... 2 hét után randit beszéltünk meg, kiderült, hogy szegről végről még ismerjük is egymást korábbról és kölcsönös volt a szimpátia. Ennek már 2 éve és még mindig együtt vagyunk...

N/22

2021. dec. 6. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Facebook társkereső appja. Nagyon sok mindenkivel beszélgettem, több mint 100 emberrel, hat borzasztó volt néha. De megtaláltam azt az egyet, akivel azóta is nagy boldogság van.
2021. dec. 6. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Ha nő vagy akkor van esélyed ott bármire, ha férfi akkor semmit ne remélj, beállhatsz a többi próbálkozó birka közé a sorba
2021. dec. 6. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
3 évig tindereztem mikor szakításból épültem fel. Olyan jól sikerült higy teljesen kiégtem tőle annyi csajjal voltam együtt. Itt tanultam meg hogy tényleg igaz a mondás hogy jóból is megárt a sok.
2021. dec. 6. 20:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért az 5/3 nem rossz arány, örülök hogy van akinek sikerült és sok boldogságot kívánok nektek!
2021. dec. 6. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Az ilyen sikersztorik 90%-kát miért mindig csajok írják? Hol vannak a férfi társkeresős sikersztorik?

Valahogy úgy nézne ki, hogy "Rá írtam 1000x nőre és egy válaszolt ezért összejöttünk" kb. sok választás nem volt :D

:D

2021. dec. 6. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:
56%

Férfiként: Átlagos a kinézetem, de az ismerősök szerint jó és már volt több barátnőm is. Na, felmentem tinderre és lett 3 matchem 1 hónap alatt. Az ismerős csajoktól meg hallgathatom, hogy tinderen csak nyomi és idióta férfiak vannak.

Szóval, ez a társkeresős dolog olyan, hogy nőként egy katalógus az egész, de sok nőnek még az is nehézséget okoz, hogy fél percet gondolkozzon azon, hogy kit választ. Férfiként, meg ha helyes az ember, a környék összes csaját viheti, ha nem, akkor meg így járt.

2021. dec. 7. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!