Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok a párom.hu társkereső oldalról?
Figyelt kérdés
Tervezem, hogy regisztrálok, és kiváncsi lennék, mik a tapasztalatok. 20/L2014. febr. 27. 19:37
1/10 anonim válasza:
Hááát én regisztáltam már 2 éve,de 1x se léptem fel! :D
2/10 anonim válasza:
Gáz.Kevés az ember.90%-ban ronda emberek vannak....
4/10 anonim válasza:
ugyanannyi az esély ott párt találni mint bármelyiken semmivel sem különb
6/10 anonim válasza:
Szerintem már a madár se jár arra.
onlyyou.hu - Full ingyenes jó kis oldal és népesség is van
love.hu - Színvonalas oldal és a felhozatal sem rossz(legalább is lányokból), és a nagy átlagról elmondható hogy normális.
Persze ezek csak az én tapasztalataim.
Szóval inkább ezekre regisztrálj hátha megtalálsz.. :P
7/10 anonim válasza:
utolsó vagyok
A love.hu fizetős de az ingyenes része is egész jól használható.
8/10 anonim válasza:
Nekem tavaly szerencsém volt ott, de ehhez az egészhez az kell.
9/10 DexaN válasza:
nagy rakás szar, havonta 7 levelet lehet küldeni inygenesen, csaoknak még lehet rajta esélye, fiúként nem vágnék bele még egyszer... mindig meghagytam az e-mail címem a levélbe, hogy ingyenesen tudjanak rá válaszolni, mert a havi 7 levél bakfitty, és így is csesztek válaszolni, mert így "sablonossá vált" a levél(mindig egyedileg a profilhoz írtam levelet)
10/10 anonim válasza:
Ingyenes regisztrációval az oldal szerint havi 7 levelet küldhetsz. A gyakorlatban azonban egyet sem tudsz küldeni előfizetés nélkül és az oldalon lévő csajok 80%-a 3 hónapnál régebb óta nem lépett be az oldalra, tehát tele van inaktív profilokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!