Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azoknak akiknek régi Swiftjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak akiknek régi Swiftjük van, sose lesz nőjük?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valakinek egy öreg, lefingott 22 éves Suzukijuk van, az örök magányra vannak kárhoztatva?
2022. szept. 20. 13:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
Nemtom. Nekem igazából kocsim sincs. A szüleimnek van kettő. Ez max azoknál a nőknél lehet hátrány akik túltolják az anyagiasságot. A kocsi sajnos már rég nem arról szól, hogy A ból eljuss B be. Sokkal inkább kényelmi funkciót tölt be az emberek szemében.
2022. szept. 20. 14:07
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Páromnak nem is volt kocsija, amikor összejöttem vele, mégis "lett nője".
2022. szept. 20. 14:10
 13/24 anonim ***** válasza:
97%

Kocsival akarsz nőt szerezni? Aztán ha tönkre megy a kocsi lelép a nő?

Ennyire nincs benned semmi hogy már a kocsival kell felvágni?

2022. szept. 20. 14:14
 14/24 anonim ***** válasza:
97%
Engem pont, hogy taszít, ha valaki a kocsijával akar felszedni. Azt jelenti, hogy ő maga nem tud mit nyújtani (vagy ennyire nincs önbizalma)
2022. szept. 20. 14:27
 15/24 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem is számít ilyenkor a kor is. Ha 20on pár évesen van egy ilyen kocsid az tök jónak számít.

30 felett már kérdéses kezd lenni, hogy miért csak ennyi? Házad csinálod, arra gyűjtesz, nem mindegy.

2022. szept. 20. 14:35
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
Páromnak egy 25 éves autója volt, mikor összejöttünk. 6 éve együtt vagyok, a kocsi azóta is remekül működik, már lehetne OT-s a drága. ♥
2022. szept. 20. 15:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Fogd már fel,hogy csak az autó miatt nem fognak rád tapadni a nők(Mégha egy Audi A6 is).

2022. szept. 20. 15:35
 18/24 anonim ***** válasza:
2022. szept. 20. 15:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

A Kérdezőnek valószínűleg nem lesz, és ez így van jól. A másik kedvenc típusom a "Pontosan mennyit kell keresni, hogy legyen egy nőm?"

Annyit segítek, hogy fogalmatok sincs sem a nőkről, sem a párkapcsolatokról. Buta kisgyerekek vagytok, akik butaságokat kérdeznek.

2022. szept. 20. 15:58
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Napi autó feszkós

Max a te kis buksidban nincs nője - mert a világ ami kint van , sokaknak mèg mindig nem ez a fontos

2022. szept. 20. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!