Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így már lehet esélyem a nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így már lehet esélyem a nőnél régi fotóval?

Figyelt kérdés

8 évvel ezelőtti képpel ismerkedem, azóta már 30 kg felszedtem zsírban.

Egy csinos nővel ismerkedem randivonalról.

Már több mint 4 hónapja beszélgetünk, éjjel nappal tartjuk a kapcsolatot, több órát Skypeolunk, szerelmet vallott többször a lány nekem, már mondtam neki régebbi kép azóta felszedtem pár kg, de azt mondja tőle már quasimodo is lehetek mert hihetetlen személyiségem van.

Amúgy tőlem is nyugodtan lehetne 150 kgos nő nem érdekelne...

2022. jún. 17. 06:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
És ennek mi értelme?
2022. jún. 17. 07:01
 2/29 A kérdező kommentje:
1. Minek?
2022. jún. 17. 07:05
 3/29 anonim ***** válasza:
93%
4 hónap alatt már sokat leadhattál volna :)
2022. jún. 17. 07:17
 4/29 anonim ***** válasza:
93%
Nálam nem lenne. Es hatalmas csalódást okozna es nem is csak a hízás hanem az öregedés eligénytelenedés is
2022. jún. 17. 07:29
 5/29 anonim ***** válasza:
92%

Megnyerő volt számára a beszéded, a megnyilvánulásaid. Te sem bánnád, ha kövérebb is lenne, mint most. Ez eddig jó jel. Az is nagyon jó, hogy felhívtad a figyelmét, hogy a fotóval szemben már felszedtél pár kilót.

A döntő mindkettőtök esetében az lesz, hogy ha valóságban és élő beszédben, szemtől szemben állva, néhány ilyen személyes találkozás után is ugyanez lesz kettőtök véleménye a másikról.

Nem tudtál neki küldeni egy aktuális fotót? Ja, nem akartad, hogy a testsúlyod miatt elutasítson? És ha ő csak mondja, hogy nem számít neki a testsúlyod? Egész életedben néha-néha téves információkat akarsz neki adni (nemcsak magadról, de bármiről)?

2022. jún. 17. 07:33
 6/29 anonim ***** válasza:
84%
Lehet nem szamit most neki online, csak aztan lehet személyesen nem lesz meg a kémia..
2022. jún. 17. 07:41
 7/29 anonim ***** válasza:
93%
4 hónap alatt nem találkoztatok? Ott fog kiderülni minden ..
2022. jún. 17. 07:43
 8/29 A kérdező kommentje:
Lehet élőben nem lesz kémia, de addig kűzdök míg lesz élőben is kémia...idővel biztos lesz mert interneten volt..
2022. jún. 17. 07:56
 9/29 anonim ***** válasza:
92%

"Így már lehet esélyem a nőnél régi fotóval?"

"szerelmet vallott többször a lány nekem", "azt mondja tőle már quasimodo is lehetek mert hihetetlen személyiségem van."

Hááát nem tudom, tesó, szerintem nincs :P

2022. jún. 17. 07:58
 10/29 anonim ***** válasza:
79%
Aki neten szerelmet vall attol sokat ne várj eq es iq ban.
2022. jún. 17. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!