Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így már lehet esélyem a nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így már lehet esélyem a nőnél régi fotóval?

Figyelt kérdés

8 évvel ezelőtti képpel ismerkedem, azóta már 30 kg felszedtem zsírban.

Egy csinos nővel ismerkedem randivonalról.

Már több mint 4 hónapja beszélgetünk, éjjel nappal tartjuk a kapcsolatot, több órát Skypeolunk, szerelmet vallott többször a lány nekem, már mondtam neki régebbi kép azóta felszedtem pár kg, de azt mondja tőle már quasimodo is lehetek mert hihetetlen személyiségem van.

Amúgy tőlem is nyugodtan lehetne 150 kgos nő nem érdekelne...

2022. jún. 17. 06:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Lehet nála esélyed, de arra számíts, hogy csalódott lehet, amiért hazudtál neki.
2022. jún. 17. 08:15
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
És a skypon nem látja a 30 kiló pluszt? Azért ott simán látszania kellene.
2022. jún. 17. 08:19
 13/29 A kérdező kommentje:
12. Csak szóban beszéltünk
2022. jún. 17. 08:23
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

"Lehet élőben nem lesz kémia, de addig kűzdök míg lesz élőben is kémia...idővel biztos lesz mert interneten volt.."

A kémiáért nem kell küzdeni, vagy van vagy nincs. Ez az idő dolog is marhaság, egyáltalán nem biztos, erőltetni meg nem lehet.

2022. jún. 17. 08:27
 15/29 anonim ***** válasza:
85%
Most azt írtad le konkrétan, hogy ha nemet mond rád, akkor zaklatni fogod?
2022. jún. 17. 08:33
 16/29 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem járj el bicajozni, az edzi a szíved.

Ha már pár hónapja tolod, elkezdhetsz otthon súlyzózni is.

Hidd el, nem árt :)

És itt egy motivációs zene, csak neked, csak most.

[link]

És az elmondottak alapján ne foss, ha a személyiséged tetszik neki már nyert üged van :)

2022. jún. 17. 08:39
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Könnyű mondani, hogy 150 kilósan is kéne, de tudod, hogy kamu. Csinos, muszáj volt leírnod. Ennyit tudunk róla. Ő talán beleszeretett a személyiségedbe, neked bejön a csinisége.
2022. jún. 17. 08:47
 18/29 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem találkoztok? Lehet elrabolták négy hónapot egymás idejéből feleslegesen.
2022. jún. 17. 08:59
 19/29 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem veszélyes 4 hónapig online ismerkedni, hatalmas nagy csalódás lehet belőle és 4 hónapod ment kárba. Ugyanúgy fura, hogy ennyi idő alatt nem akartatok találkozni, remélhetőleg valóban nő ül a másik oldalon.
2022. jún. 17. 09:27
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
A személyiségedbe sem személyesen szeretett bele. Szemelyesen kibukhatnak még kiábrándíto dolgok belsőleg is. Csaxolok
2022. jún. 17. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!