Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak akiknek régi Swiftjük van, sose lesz nőjük?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valakinek egy öreg, lefingott 22 éves Suzukijuk van, az örök magányra vannak kárhoztatva?2022. szept. 20. 13:30
1/24 anonim válasza:
Nem tudom, de a tesómnak kocsija sincs, oszt két hónapja megházasodott... Ha csak ezen múlik, add el. :DDDDDDDD
2/24 anonim válasza:
Nekem jogsim sincs jelenleg, de több nőm volt.
4/24 anonim válasza:
Igen.
Mármint a kocsival semmi baj nincs, de ezzel a hozzáállással és szemléletmóddal saját magadat átkozod el.
5/24 anonim válasza:
Akik így gondolkodnak, azoknak (remélhetőleg) soha nem lesz nőjük.
6/24 anonim válasza:
Most döntsd el, hogy a kocsidnak keresel barátnőt vagy magadnak.
7/24 anonim válasza:
Sárga suzukija volt a páromnak mikor ismerkedtünk. Én csak pokémonnak hívtam😁 pont nem érdekelt milyen a kocsija.
8/24 anonim válasza:
Nem. A nők 90 szazalekanak az se szamit h a sracnak kocsija legyen. Az meg foleg nem h milyen.ez csak a ferfiak faszmeregetese sajat maguk kozott
9/24 NTBS válasza:
A 2 dolog között nincs összefüggés.
10/24 anonim válasza:
Ez nagyon életkor függő, magyarán azoknak a válaszolóknak is igazuk lehet, akik azt mondják nem számít, és azoknak is akik azt mondják számít. Kb. 30 éves korig mindegy, afelett már elkezdik nézni, mert "addig vinni kellett valamire az életben, és ha nincs kocsi akkor tuti nem vitte semmire ennyi idősen" a mentalitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!