Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A régi filmeket újra nézve rájövök, hogy azok a lányok tetszenek ma is, akik vonásaikban emlékeztetnek egyes régi színésznőkre, például Vicuskára az Egri csillagokból, nektek mennyire változik az ízlésetek ilyen téren?
Nekem tipikusan régi vonásaim vannak. Mint egy 19. századi arisztokrata, legtöbben ezt mondják. Mondjuk régiesen is öltözködöm, tényleg mint aki a múltból jött vissza.
23/N
Még mindig nem a régi karakterekre gondoltam, lehet félreérthetően tettem fel a kérdést. :)
Ugyanakkor nem értem miért kellett valakinek lepontoznia az első válaszadót.
Vicuskába (Venzcel Vera) generációk voltak szerelmesek. Tökéletes volt számára az a szerep és most is vonzó lenne egy rá hasonlító nő.
A teljesen természtes, hogy aki régebben tetszett, az most is tetszik neked.
Én azt vettem észre magamon, hogy néhány dologban változott az ízlésem.
Régebben csak az egyenes haj tetszett, ma inkább a hullámos. Fiatalként a csendes, visszahúzódó lányokat kedveltem, ma már ez nem szempont.
Sok szép színésznő volt abban az időben is.
A Nyolc Évszakból Götz Annára is szívesen emlékszem a 80-as évek végéről. Partnerébe, Bubik Istvánba is sok nő volt akkoriban szerelmes, meg persze utána is.
"Mondjuk régiesen is öltözködöm, tényleg mint aki a múltból jött vissza."
Ez mit jelent? Elegáns, kosztümös vagy?
Szoknyás elsősorban.
#1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!