Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy fiú azt mondja emlékezteted a régi csajára?
Figyelt kérdés
Ugyanakkor flörtöl, látszik, hogy érdeklődik irántad, napi több üzenetet is váltotok.
És nem egyértelmű, hogy most jó vagy sem, hogy az exe jut eszembe róla.
2009. dec. 16. 23:45
1/12 anonim válasza:
Hát nekem nem lenne jó. Ez szerintem azt jelenti hogy még mindig szereti az exet, de mivel már nem kaphatja vissza jó leszel te is.
2/12 A kérdező kommentje:
de a vicc, hogy van barátnője épp....és ennek ellenére flörtöl velem.
2009. dec. 16. 23:49
3/12 anonim válasza:
A fiúk egyszerűek,mint a ruhafogas.Ez a mondat azt jelenti,hogy emlékezteted a volt csajára.Lehet az a stílusod vagy a külsőd stb. Az pedig,hogy ez jó vagy rossz,azt csak a srác tudhatja.Vagyis például negatív tulajdonságodban hasonlítasz-e a volt párjára.De nem hinném,hogy itt ez lenne a helyzet,mert láthatóan keres,érdeklődik,szóval mindegy,hogy kire emlékezteted,te majd idővel bebizonyítod,hogy egyedi vagy és nincs hasonló lány több. :)))
4/12 anonim válasza:
Upsz,most látom,hogy azt írtad,hogy van barátnője.Akkor itt mindegy,hogy kire emlékezteted,ennek a srácnak a szótárában nem szerepel a hűség szó,szóval én nagy ívben elhajtanám.
5/12 A kérdező kommentje:
azt írta még, hogy "ez rövid távon jó, hosszú távon beárnyékolhatja a kezdődő barátságunkat:)"
szóval ilyen viccesre vette és utána is bókolt meg írogatott mást
2009. dec. 16. 23:53
6/12 anonim válasza:
És te komolyan azon gondolkodsz,hogy összejöjj vele?
7/12 anonim válasza:
ha van eszed még időben söpörsz a közeléből. nekem ezt jelentené. főleg h még barátnője is van. 22L
8/12 anonim válasza:
Beképzelt csajozós hülye gyerek, sok ilyen van. Menekülj:)
9/12 A kérdező kommentje:
hát....nem tudom mit tegyek...szóval veszélyes ez a srác...
2009. dec. 17. 00:24
10/12 anonim válasza:
Hogy mit tegyél? Mérlegelj! Ha ő a barátnője mellett képes csajozni,akkor melletted is fog,persze,ha eljuttok odáig,hogy kapcsolat legyen belőle és ne csak egy éjszakás futó kaland.
Gondold végig,hogy mi vágysz,mi a fontos neked egy fiúban és hogy komoly kapcsolatot szeretnél vagy csak kalandot.
Ha komolyat egy űséges srác mellett,akkor ő nem a te embered,ha az utóbbit,akkor nagyon is az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!