Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor melyiket részesítitek előnyben az üzenetírást vagy a hangüzenetküldést? A hangüzenet nem túl lerázós?
Üzenet.
Társkeresőn eddig 3 olyan pasival beszéltem, aki nem volt hajlandó írni, mindenáron telefonálni akart és hangüzeneteket küldözgetett.
Nincs ellenemre, később.
De aki ilyen erőszakos barom, meg lusta írni, az mehet a francba. Ha annyira dumcsizni akar, lehet élőben is ismerkedni.
1-es vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy negatív benyomást kelt a hangüzenet.
Olyan haladjunk már, nem érek rá erre/lusta vagyok irkálni érzés.
2 3 nap irkálas aztán beszelhetünk telón is sima hivasba.
Hangüzeneteket nem tudom mindig meghallgatni.
A hangüzenet engem is irritál. Végig kell várni hallgatni mire végre kinyögi mit akar, illetve sokkal hosszabb, oda kell figyelni, ez miatt nem haladok közben semmivel, visszatekerni ha nem érthető, de alapbol a bajom az hogy "megállít" üljek figyeljek, mert ő beszél hosszu perceken át. Amiben kb 1 mkndag volt a lényeg a többi meg körítés.
Ha leírná inkább 4 sorban mit akar sokkal több értelme lenne.
Ez mellett ha nem akarok csevegni válaszolgatni(mert kín végighallgatnom egy hosszu hót felesleges litániát), tök hülyén néz ki hogy meghallgattam es "otthagyom". Mert ha reagálnék akkor küld mégegy hosszu litániát ezt meg elkerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!