Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor melyiket részesí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor melyiket részesítitek előnyben az üzenetírást vagy a hangüzenetküldést? A hangüzenet nem túl lerázós?

Figyelt kérdés
tegnap 16:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Üzenet.

Társkeresőn eddig 3 olyan pasival beszéltem, aki nem volt hajlandó írni, mindenáron telefonálni akart és hangüzeneteket küldözgetett.

Nincs ellenemre, később.

De aki ilyen erőszakos barom, meg lusta írni, az mehet a francba. Ha annyira dumcsizni akar, lehet élőben is ismerkedni.

tegnap 17:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Az üzenetet preferálom, mert azt könnyebben el- és vissza lehet olvasni, keresni. A hangüzenetet nem tartom annyival személyesnek (lerázósnak sem viszont).
tegnap 17:18
 3/13 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy negatív benyomást kelt a hangüzenet.

Olyan haladjunk már, nem érek rá erre/lusta vagyok irkálni érzés.

tegnap 17:21
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Ha kicsit mögé lát az ember, akkor szerintem igazán megérthető a hangüzenet is. Nem mindenkinek van ám gépe, van akinek csak telefonja van. És mondjuk nem tud olyan gyorsan írni rajta, vagy esetleg utál pötyögni. Na most szerintem ilyen esetben a hangüzenet is teljesen rendben van. Ráadásul nekem sokat hozzáad a másik hangja, kifejezetten szeretem a jó hangot. Szóval nem hinném hogy gond lenne a hangüzenettel. Nálam mindkettő teljesen rendben van. Inkább a hiánya b*sz fel, vagy a random szó nélküli eltűnés.
tegnap 17:23
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Hangüzenetessel, telefonálgatóssal nem is állok szóba. Ha akar valamit írja le, amúgy élőben élek.
tegnap 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

2 3 nap irkálas aztán beszelhetünk telón is sima hivasba.

Hangüzeneteket nem tudom mindig meghallgatni.

tegnap 17:38
 7/13 anonim ***** válasza:

A hangüzenet engem is irritál. Végig kell várni hallgatni mire végre kinyögi mit akar, illetve sokkal hosszabb, oda kell figyelni, ez miatt nem haladok közben semmivel, visszatekerni ha nem érthető, de alapbol a bajom az hogy "megállít" üljek figyeljek, mert ő beszél hosszu perceken át. Amiben kb 1 mkndag volt a lényeg a többi meg körítés.

Ha leírná inkább 4 sorban mit akar sokkal több értelme lenne.

Ez mellett ha nem akarok csevegni válaszolgatni(mert kín végighallgatnom egy hosszu hót felesleges litániát), tök hülyén néz ki hogy meghallgattam es "otthagyom". Mert ha reagálnék akkor küld mégegy hosszu litániát ezt meg elkerülném.

tegnap 17:41
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Mindkettő oké. Ha dolgozunk szöveg,ha raérünk és hosszabb a sztori,hangüzi
tegnap 17:45
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Üzenet, nem telefonálgatok meg hangüzenetezek idegenekkel, utóbbit még haveroktól is utálom, ők felhívhatnak nyilván, ha nincs kedvük írni, inkább az legyen. De idegennek chat aztán találkozás, utána ha szimpik vagyunk egymásnak, telefonálhatunk is.
tegnap 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a randipartnert kell megkérdezni és kész. Én hiába írom, hogy nekem mindkettő jó ha neki csak az egyik, vagy nem is szeret írni hanem inkább telefonon beszélni. Az adott embertől függ.
tegnap 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!