Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 év korkülönbség realisztiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 év korkülönbség realisztikusan mennyire sok?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem egy új munkahelyen, ahol megismertem egy nálam 21 évvel idősebb férfit. A pontos életkorunkat nem szeretném leírni, de én a húszas éveim elején vagyok, ő a negyvenes évei elején. A fizikai vonzalom a kezdetektől nyilvánvaló volt, de intimitásig szándékosan nem jutottunk el.

Azt gondolom, a jövőt nézve elég hasonlóak a terveink; mind a ketten építeni szeretnénk tovább a karrierünket és emellett közös hobbinak ott van az edzés. Ami azt illeti, nem érzem a társaságban nagynak a korkülönbséget, 14 éves korom óta szignifikánsan idősebb emberek vettek mindig is körül és mindig egy kicsit amolyan "idős lélekként" tekintettem magamra. Viszont, kimondva kicsit elrettent a 21 év és nem tudom, a valóságban mennyire áthidalható ez. Természetesen nem mérvadó másoknak a véleménye, de az első randinkon apja-lánya párosnak néztek minket, ami őszintén elég zavaró volt.

Azt sikerült letisztáznunk, hogy mind a ketten komoly párkapcsolatot keresünk. Az az igazság, az életemnek ahhoz a pontjához jutottam, hogy már szeretnék hosszú távra elköteleződni. Nem kell félreérteni, volt jónéhány kapcsolatom, az utolsónak lassan 3 éve lett vége, mert egy ellaposodott kapcsolatban voltam és nem voltam hűséges. Emiatt az elmúlt 3 évet önismerettel töltöttem, azt gondolom, túlzás nélkül kijelenthetem, hogy mindent és mindenkit is kipróbáltam, voltam vele egyidős férfival, de mivel csak szexualitásra alapult az a kapcsolat, ezért messzemenő tanulságokat nem tudtam abból levonni. Mára sikerült helyre rakni a fejemben a dolgokat és szerencsére most már nem azzal a morális iránytűvel rendelkezek, mint anno.

Ami kétségre ad okot, hogy egy maszkulin, fitt, jóképű férfiről van szó, aki emellett nagy egzisztenciával rendelkezik és sok mindent 'felépített' ebben az életben, ennek ellenére 40 x éves kora ellenére nincsen saját családja, gyermeke, sosem házasodott meg és "csak" párkapcsolatai voltak vele egyidős nőkkel. A fejemben kicsit nehezen fér össze a kettő, hogy hogy lehet valaki ilyen jóképű és sikeres, de senkivel nem találkozott 4 évtized alatt, akivel jobban elmélyíthette volna a kapcsolatát?

Akinek van tapasztalata hasonlóan nagy korkülönbségen alapuló kapcsolatból, nyugodtan ossza meg a tapasztalatait!

jan. 7. 06:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Tök mimdegy, mit írunk, úgyis lathatóan megvezethető vagy még fiatalságodból ítelve. Tagadod, de hidd el, voltunk mi is 20-23 évesek.

Persze ha őszinte véleményre vársz, nem realisztkus, neked apakomplexusod van, neki meg pont azért nincs családja, mert megfelel neki, hogy jókepű férfiként dugni szedi fel a nőket.

És de, majd amikor 30 leszel, ő meg mar 50 felett, meg jobban, egyre jobban ki fog jönni a különbség. Mire az ő korába érsz, a pasid már lasswn nyugdíjas korba ér, 20 év mulva már egy nagypapával szeretnél lenni?

jan. 7. 07:01
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem akar megállapodni, csak pörgeti a nőket. Viszont van olyan rutinos, hogy tudja, hogy te mit akarsz hallani.

Ha hosszú távon meg akarsz állapodni, akkor nem ő lesz az embered. Erre inkább tekint úgy, mint egy könnyed tapasztalatszerzésre. Tart, ameddig tart. De gyereket ne vállalj vele, mert az nem lehet visszacsinálni!

jan. 7. 07:01
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
A helyedben jól megszedném magam. Legalább egy autóval. 🙃
jan. 7. 07:06
 4/12 Noren1989 ***** válasza:
38%

Realisztikusan qrvasok.

Utolsó kérdésedre: 40évesen nincs ilyen férfi, aki jóképű, elbűvölő, de még nem búbolta meg a fél vàrost.

jan. 7. 07:38
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Szeretem a fiatal nőket, lányokat, de tisztában vagyok vele, ha lehet is néhány jó év, örökös nem lesz a kapcsolat ekkora korkülönbséggel.

Hiába tervezünk együtt, amikor én leesek lábról ő még nő lesz és nem rakok ekkora terhet rá.

Lehet hogy van kivétel, 1000-ből 1.

jan. 7. 07:46
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem olvastam végig, anélkül is tudom, hogy csak meg akar dugni, és meg is fog.
jan. 7. 07:58
 7/12 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem teljesen jó a férfi anyagi biztonságot is tud adni már.
jan. 7. 08:16
 8/12 anonim ***** válasza:
44%

Valóban nagyon sok, de vannak házasságok hasonló korkülönbséggel. Egyről konkrétan tudok, ott 25 év van köztük, több mint 15 éve házasok, gyerekeik vannak. Mivel nem ismerünk benneteket, nem tudjuk megjósolni, van-e közös jövőtök.

N

jan. 7. 08:17
 9/12 anonim ***** válasza:
28%

#8!

Persze, hiszünk neked hogy ilyen korkülönbség van köztük. Az idősebbik fél már nyugdíjas! A fiatalabbak meg 35 éves. Hagyjuk már a mesét.

jan. 7. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

Egy dolgot tudok, én most 40es nő vagyok eszméletlen nagy libidóval a férjem alig birja az iramot. Szerinted egy 60as férfi még birná???

Nincs jövőtől együtt, bárki bármit mond.

jan. 7. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!