Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(meleg kérdés!) Miért tiltott le randi után?
Az egész történet egy hónapja történt, ahol én egy 18 éves srác, és az akkori "párom" egy 28 éves férfi randiztunk. A randi alatt, és a randi előtt nagyon szerelmes volt, én igazából kevésbé, nekem idő kell. Nagyon szimpatikus volt, így felmentünk hozzám, hogy majd nálam alszik, de ebből egy 18+as dolog lett. Reggel mondta, hogy első alkalommal még senkivel se feküdt le, de nagyon várta a következő alkalmat, és mondta, hogy szeret.
Én nekem sok volt őszintén, és nem írtam neki, de ő se nekem. 1 hétre rá letiltott az összes platformról, grindr, facebook stb.
Egy hete megtaláltam instán, ráírtam, persze nem tudta hogy én, hogy ismerkednék. Nekem sajnos nem tűnt fel akkor, hogy ő ennyire butuska. Ő azt mondta, akkor, hogy nem pasizik, elege van, hogy kioffolják, és azt is megtudtam, hogy utolsó én voltam neki...
Ezek alapján én rendbe akarom hozni a dolgot, és bennem a szerelem később alakult ki, és kapcsolatot szeretnék. Szerintetek mi lenne a helyes, avagy kérdezhetném, miért tiltott le akkor az egyén?
"Reggel mondta, hogy első alkalommal még senkivel se feküdt le, de nagyon várta a következő alkalmat, és mondta, hogy szeret."
Erre te hogyan reagáltál?
Én nem egészen értem a kontextust, hogyha első randi volt, akkor miért a barátod már? Ha első randi volt, miért szeretett? Egyszerűen nem áll össze a kép és ebből azt érzem, ő érzelmileg egyáltalán nem érett, a kora ellenére, bárkinek bármit összehazudik, te meg nem értesz a kapacsolatokhoz egyáltalán, hogy egy randival nem lesz a pasid O.o Vagy hogy kell ezt érteni?
Szerintem idős is hozzád és az ő korában már nem ilyen szinten kellene lennie, hogy ledumál mindent amikor még sehol sem tartotok. Attól, hogy megkérdezi, hogy mivel foglalkoznak a rokonaid, még nem kell elhinned, hogy szeret.
Nem is értem mit akarnál rendbe hozni, szerintem inkább engedd el. Egy érett felnőtt nem így viselkedik.
#3 Igazad van, nem érett. Sőt szerintem, ahogy elnéztem egy hete, kéreti is magát, szerinte mindenki hibás... Lehet tovább kéne állnom, de nagyon sok közös van bennünk... Köszönöm a válaszod.
#4 farkát nem szeretheti, hiszen én voltam az aktív szerep. Ő teljes mértékben kapcsolatra vágyik, ahogy hallgattam. De köszönöm neked is.
1-es vagyok.
Hát ha egy pasi így reagálna (nő vagyok) és utánna nem is keresne, akkor én is lezárnám.
Esetleg annyi, hogy ezt így szépenegfogalmazod és leírod neki.
Mondjuk én a helyedben nem írnék neki semmit, továbbállnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!