Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 év korkülönbség realisztiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 év korkülönbség realisztikusan mennyire sok?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem egy új munkahelyen, ahol megismertem egy nálam 21 évvel idősebb férfit. A pontos életkorunkat nem szeretném leírni, de én a húszas éveim elején vagyok, ő a negyvenes évei elején. A fizikai vonzalom a kezdetektől nyilvánvaló volt, de intimitásig szándékosan nem jutottunk el.

Azt gondolom, a jövőt nézve elég hasonlóak a terveink; mind a ketten építeni szeretnénk tovább a karrierünket és emellett közös hobbinak ott van az edzés. Ami azt illeti, nem érzem a társaságban nagynak a korkülönbséget, 14 éves korom óta szignifikánsan idősebb emberek vettek mindig is körül és mindig egy kicsit amolyan "idős lélekként" tekintettem magamra. Viszont, kimondva kicsit elrettent a 21 év és nem tudom, a valóságban mennyire áthidalható ez. Természetesen nem mérvadó másoknak a véleménye, de az első randinkon apja-lánya párosnak néztek minket, ami őszintén elég zavaró volt.

Azt sikerült letisztáznunk, hogy mind a ketten komoly párkapcsolatot keresünk. Az az igazság, az életemnek ahhoz a pontjához jutottam, hogy már szeretnék hosszú távra elköteleződni. Nem kell félreérteni, volt jónéhány kapcsolatom, az utolsónak lassan 3 éve lett vége, mert egy ellaposodott kapcsolatban voltam és nem voltam hűséges. Emiatt az elmúlt 3 évet önismerettel töltöttem, azt gondolom, túlzás nélkül kijelenthetem, hogy mindent és mindenkit is kipróbáltam, voltam vele egyidős férfival, de mivel csak szexualitásra alapult az a kapcsolat, ezért messzemenő tanulságokat nem tudtam abból levonni. Mára sikerült helyre rakni a fejemben a dolgokat és szerencsére most már nem azzal a morális iránytűvel rendelkezek, mint anno.

Ami kétségre ad okot, hogy egy maszkulin, fitt, jóképű férfiről van szó, aki emellett nagy egzisztenciával rendelkezik és sok mindent 'felépített' ebben az életben, ennek ellenére 40 x éves kora ellenére nincsen saját családja, gyermeke, sosem házasodott meg és "csak" párkapcsolatai voltak vele egyidős nőkkel. A fejemben kicsit nehezen fér össze a kettő, hogy hogy lehet valaki ilyen jóképű és sikeres, de senkivel nem találkozott 4 évtized alatt, akivel jobban elmélyíthette volna a kapcsolatát?

Akinek van tapasztalata hasonlóan nagy korkülönbségen alapuló kapcsolatból, nyugodtan ossza meg a tapasztalatait!

jan. 7. 06:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

"fitt, jóképű férfiről van szó, aki emellett nagy egzisztenciával rendelkezik és sok mindent 'felépített' ebben az életben,"

Milyen meglepő!:)

jan. 7. 09:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Úgy érzem, inkább a célok és a pipák miatt akarsz megállni az ürge mellett, nem azért, mert őt magát szereted. Mondjuk a külsején kívül. A jól néz ki, közös hobbi az edzés, van pénze meg javai, az nem elég. Ahogy az sem, hogy "mindketten családot akartok". Én nem mondom azt mint a többiek, hogy csak megdugni akar, mert sajnos bárkivel előfordulhat az, hogy elcsúszik a gyerektémán, fontosabb a munka, mint a kapcsolatok. A férfiakon ráadásul nem is kérik számon, miért csak grind van, miért nincs gyerek.

Már most egyértelmű, hogy zavar az, hogy apa lánya párnak néznek mások. Minket is annak néznek, mi nevetünk rajta. Kora húszas vagyok én is. Nincs ebben semmi kellemetlen. Ha ilyen külsőségeken elcsúszol, akkor most érted... Ki fog ütközni, mikor már nem lesz olyan fit, "jóképű", mint most.

Oké, nálam 50 feletti már a jóember. Ráncos. Arca, nyaka, keze. Napkár-foltok a mellkasán, a vállán. Teljesen megőszült, mióta együtt vagyunk. (Nem nevetni, na, nem miattam xd) Itt fáj, ott fáj. Úgy hajol le mint egy bácsi, úgy porszívózik, mint egy bácsi, úgy tesz-vesz, mint egy bácsi. :)

Ezen felül korához képest egy fitt arc. Sportol, természetjáró, teljesítménytúrázó, bicikliző, nem sörhasú, izmos ember. Csak hát érted. 50+...

És ez nem lesz jobb.

Így kell nézni hosszútávon.

jan. 9. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!