Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helyén való a tartózkodásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyén való a tartózkodásom?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen megismertem egy nálam tíz évvel idősebb nőt, akivel jó viszonyba keveredtünk. Egyáltalán nem az én esetem, eleinte fel sem figyeltem rá, ugyanakkor mivel számomra fontos hogy ki a partner, így az előző párkapcsolataimban is a személyiség adta az i-re a pontot. Enyhén szólva akkor ragadta meg a figyelmemet, mikor többedjére is elképedve konstatáltam, hogy jóformán mindenben hasonló véleményen vagyunk, hasonló értékrenddel, érdeklődési körrel, hasonló vágyakkal, ennyire még sosem találtam meg magam egy másik emberben. Úgy gondolom, hogy alkalomadtán jókat tudunk beszélgetni, de ezen témák komolyak, nem játékosak vagy small-talk jellegűek, így megvan a társalgásunk limitje, munka közben hiába van közel az asztalunk egymáshoz, nem beszélünk. Munka végett volt szerencsém ahhoz, hogy felmehettem a lakásába, ott szokás szerint egy jó beszélgetőpartnernek mutatkozott, többször sikerült látványosan lenyűgöznöm, megvolt az a bizonyos flow érzés köztünk, mikor elreppen az idő. De mindezek ellenére nemigen adja/adta jelét annak, hogy ő bármi más partnert látna bennem, ezt onnan gondolom, hogy a már több hete tartó beszélgetéssorozat során felém érdeklődést még nemigen mutatott, ha meg igen, akkor azt felszínesnek éltem meg. Számomra ez egy meglehetősen furcsa szituáció, számomra egyedüli tényleges gyengepontként azt tudom felhozni, hogy nem vagyok bőbeszédű és talán pont emiatt várnék már a másik féltől egy előrelépést, hogy legalább azt lássam, hogy ő is érdeklődik felőlem (legalább a további beszélgetések végett), mert addig nem látom értelmét annak, hogy további lépéseket tegyek felé, elvégre nem egy emberből áll egy párkapcsolat. Személyiségünkből fakadóan mind a ketten az organikus ismerkedésben hiszünk, azaz a lassú víz partot mos elv alapján ismerkedünk, emiatt a rámenős stílus nem játszik ráadásul karakteridegen is lenne részemről. Róla azt kell tudni, hogy egy érzelmi támogatásra szoruló egyénről van szó, mely szinte minden mondatában kiérződik ennek hiánya, viszi a maga keresztjét. Itt főleg a hölgyek részéről várom a válaszokat, hogy ilyenkor mi lehet a helyzet? Nagyon nem szeretném elrontani, ezt most nagyon nem!

Előre is köszönöm a válaszokat!

tegnap 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyáltalán nem a te eseted, akkor miért akarsz vele párkapcsolatot? Számomra ez nagyon sértő lenne. Az az alap, hogy legyen kémia is egy párkapcsolatban. Lehet, hogy ő is pont így van veled? Lehet, hogy fantasztikusakat beszélgettek, és emiatt érzel már szerelmet is... Ne keverd. Örülj, hogy van szellemi partnered, hogy jókat tudtok töltődni. Tartsd meg barátnak. Számíthattok egymásra! Nekem volt évekig tartó párkapcsolatom olyannal, akinek leginkább az agya tetszett. A testiség nem volt a legjobb közöttünk. Erre a következő kapcsolatom világított rá, ahol nagyon is volt kémia.
tegnap 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Enyhén szólva akkor ragadta meg a figyelmemet, mikor többedjére is elképedve konstatáltam, hogy jóformán mindenben hasonló véleményen vagyunk, hasonló értékrenddel, érdeklődési körrel, hasonló vágyakkal, ennyire még sosem találtam meg magam egy másik emberben."

Versus:

"De mindezek ellenére nemigen adja/adta jelét annak, hogy ő bármi más partnert látna bennem, ezt onnan gondolom, hogy a már több hete tartó beszélgetéssorozat során felém érdeklődést még nemigen mutatott, ha meg igen, akkor azt felszínesnek éltem meg."

Szerintem mindketten egyformán tekintettek egymásra és az nem más mint kialakuló haveri, barátsági kapcsolat.

De mivel szerinted tök jól kijöttök így kevered párkapcsolati szándékkal az ismerkedést.

Nem fogott meg téged mint nő külsőre hanem a beszélgetések sorozata okozza nálad, hogy hátha lehetne több belőle míg ő tisztában van önmagával és a helyzettel.

Szerintem követned kéne a lépteid, vagy minimális munkatársi kapcsolattartást fenntartani vele.

tegnap 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kön be, mint nő!! Hagyd békén!
tegnap 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Előző párkapcsolataimban sem volt meg elsőre a kémia, a testi vonzalom előtt mindig a személyiség iránti vonzalom került és úgy alakult ez tovább.
tegnap 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
De kérdező ő te rád nem tekint potenciális partnerként. Erőszakoskodni nem akarsz, írtad. Nem is lenne értelme. Legyetek barátok, vagy csak kollégák.
tegnap 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nő lennék, akkor valószínűleg a korkülönbség zavarna... Talán emiatt nem mer jobban érdeklődni.

Hívd el randizni.

tegnap 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:

6

Mármint, ha a nő helyében lennék:) Én is nő vagyok.

tegnap 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!