Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 11 év korkülönbség elfogadható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 év korkülönbség elfogadható?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy Férfival, Én 20 ő 31.

Teljesen jól kijövünk, minden stimmel

Én alapból nem voltam sose az a lány aki bulizik, iszik, nem ez jelenti a "Ki élem magam" kifejezést számomra.

Dolgozok, itthoni teendőket csinálom, szeretek főzni sütni programozni

Van neki egy kisfia, volt párjával már évek óta nincsenek együtt.

Én a gyerekét és erről már volt szó teljesen elfogadnám.

Kicsit attól tartok hogy a volt exe bele akarna rondítani a kapcsolatba, tudom a gyerek miatt nekik mindig kell "tartani" a kapcsolatot. Ez nem is gond

Barátnőm véleménye szerint nem kéne ebbe belemennem, hagyjam abba vele.

Érdekelne más véleménye is, vészes ez a korkülönbség?

tegnap 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Csináld, úgyis vége lesz. Minden nő életében van legalább egy idősebb férfi és kell a tapasztalat is, hogy ezentúl mibe ne menj bele.
tegnap 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a korkülönbségen múlnak a dolgok.

Próbáld meg, ha nem jó, majd kiszállsz.

tegnap 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Ha neked igen,akkor elfogadható.

Nekem személyszerint beleférne.

Nekem most pl nagyon tetszik egy 45 éves pasi, én 32 vagyok.

tegnap 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

Bele fogsz menni mint bárki más is.

Majd kiderül te, hogy jársz.

Gyerek miatt fiatalnak gondolnálak ehhez. De hajrá

tegnap 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Valahogy minden lánynak van egy ilyen szarkavaró barátnője.

Jól alakulnak a dolgaitok, ő meg megpróbálja megfúrni a boldogságod, mert neki nem tetszik a pasi.

tegnap 22:40
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Ne másra hallgass...

Sodrodj, majd alakul.

tegnap 23:19
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem a korkülönbség a baj, hanem a gyerek.

Én személy szerint nem tartottam soha fairnek azt, ha az egyik félnek van gyereke, a másiknak nincs. A gyerek miatt sokat fogsz majd szívni.

Nem tudom anyagilag hogy álltok, nyilván a párkapcsolat elején még nem téma, de ha jó apa, az a pénz nektek fog a saját háztartásotokból hiányozni.

Nyilván ez sem téma még a kapcsolat elején, de te akarsz gyereket? Ő akar még, vagy neki elég egy is?

A gyerek miatt állandó a kapcsolat az exszel. Fogja keverni a szart, biztos lehetsz benne, hogy a gyereket ellened fogja hangolni.

A szabadidejét meg kell osztania a gyerek és közted. Ha jó apa, akkor a gyerek lesz az első, te meg a második. Ha nem jó apa, akkor meg egy jellemtelen alak. Én viszont nem szeretek senkinek az életében a második helyen állni.

Persze más lenne a helyzet, ha neked is lenne gyereked, így mindkettőtöknek kéne kompromisszumokat kötni. Így viszont csak neked kell majd. Ezt gondold végig, hogy kell-e ez neked.

Ennyi idősen simán találsz gyermektelen férfit, akivel majd közösen lehet gyereketek.

És én ezt tapasztalatból mondom. Nekem is volt egy 10 évvel idősebb elvált pasim. Eleinte nem akartam, de elbűvölt, futott utánam, nagyon udvarolt. Viszont elég hamar véget is ért, a fent említett okokból. Nekem az ő barátai mondták, hogy meneküljek, találok én még fiatal, gyermektelen férfit, ő csak kihasznál.

Nyilván ez nem biztos, hogy így van minden gyermekes férfi esetében, nekik sem könnyű új párt találni. De talán keressen egy elvált nőt kisgyermekkel.

tegnap 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem a 11 év a baj, hanem hogy csak 20 vagy, neki meg gyereke van. Ha mondjuk 28 lennél, nem lenne gáz. De még más életszakaszban vagytok.

De te az a típus vagy, aki a saját kárán tanul, aztán majd évek múlva okítod itt a fiatalabbakat, hogy ne menjenek bele egy ilyenbe.

(Én soha nem iszok, nem voltam bulizni sem, de soha nem is hittem magamat ettől a koromnál érettebbnek vagy másoknál jobbnak, többnek.)

ma 00:27
 9/10 anonim ***** válasza:

11 év korkülönbség nem annyira vészes, a másik fél gyermeke pedig csupán elfogadás kérdése, hogyan állsz hozzá! A gyermek miatt nyilván az exe gyakorta meg fog jelenni az életetekben, ezt sehogy nem lehet mellőzni, de ha lazán kezeled a dolgot, és nem hagyod, hogy beleszóljon a gyermeken kívüli dolgaitokba, akkor nem ér el semmit, majd megúnja. Egy próbát mindenképp megér a kapcsolat, az idő pedig majd eldönti, hogyan tovább, vágj bele, jobb annál, mint ha eleve meg se próbálnátok!

Például egy kollégám és kolléganőm - bár Ők kicsivel idősebbek - dettó ugyanígy vannak: a fickó 36 éves, 6 éve elvált, van egy 7 éves kislánya. A nő pedig 25 éves, nincs gyermeke. 4 éve jöttek össze a melóhelyen, és azóta is töretlen a kapcsolatuk!

ma 00:32
 10/10 anonim ***** válasza:

7 neked baj a gyerek számtalan embernek meg nem.

A kérdező írta is, hogy neki nem gond.

Nem feltétlen szív a gyerek miatt...ez nem szent írás.

Nálunk a volt párom exe sose kevert semmit sem.

Az anyagi se feltétlen gond, ha amúgy jól keres a férfi.

Azt persze érdemes tisztázni, hogy akarnak e gyereket...igen az elején is, ha van már ha nincs.

A legtöbb esetben 2 hetente meg szünet felében van ott a gyerek, lehet van nagyszülő is. Én se éreztem magam hanyagolva annó és párom se most.

Ez az első dolog is...ha valaki rugalmas, akkor nincs olyan hogy első. Mindegyik ugyan annyira fontos.

Kompromisszum minden kapcsolatban van.

Te azt tapasztaltad, én máshogy és mindegyikre van bőven példa.

ma 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!