Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az a korkülönbség tizenévesek terén amit még elfogadható? És mekkora az, ami már nem jó?
Figyelt kérdés
kb.12-18 évesek között2014. ápr. 15. 15:32
1/11 anonim válasza:
Tizenévesen 2-3 év is sokat számít.
2/11 anonim válasza:
Szerintem:
12-nél 14-ig
13-nál 16-ig
14-nél 17-ig
15-nél 19-ig
16-nál 20-ig
3/11 anonim válasza:
2-3 évet írnék én is bár ey 15N-18F felállás az már necces szerintem...de egy 17-20 felállás már ok lehet.
15-16, 14-16 felállás a legoptimálisabb...
4/11 A kérdező kommentje:
Egy 13-16 felállás még elfogadható?
2014. ápr. 15. 15:41
5/11 anonim válasza:
Ha kicsit éretebb vagy a korodnál.
6/11 anonim válasza:
Szerintem max 5 ev az elfogadhato, annal csak kevesebb 16/ L
7/11 A kérdező kommentje:
Elèg érett vagyok mert, sok mindent magamnak kell csinalnom mert sok a tesóm...
És 5 tanuló vagyok...
2014. ápr. 15. 15:50
8/11 anonim válasza:
Hát figyelj nekem 14 évesen 24 éves pasim volt és évekig voltunk együtt. Az elején még mindenki ki volt akadva, de aztán rájöttek, hogy tényleg szeretjük egymást és össze illünk. Szerintem ha valós érzelmek vannak mindkét fél részéről akkor nincs olyan, hogy nem jó...
9/11 A kérdező kommentje:
Az egy kicsit húzós, utolsó...
Nekem egy 16 éves tetszik(13 vagyok)
És mindenki eddig (itt az oldalon) lehúrogott hogy ez tök sok
2014. ápr. 15. 18:42
10/11 anonim válasza:
Ha tényleg szeretitek és megértitek egymást, akkor rajta. Csak ha utána hamar szakítotok, sajnos számíthatsz az "én meg mondtam"-okra (ami szerintem bunkóság ilyen helyzetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!