Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13 évvel idősebb nő tetszik, lehet ebből valami?
Egy rendezvényen megismertem egy nőt és ereztem, hogy az első pillanattól kezdve méregettük egymást. A beszélgetés során kiderült, hogy ő 13 évvel idősebb tőlem és már 2 gyereke van. Ő 35 körüli (nem pont ennyi) én pedig értelem szerűen 20-as éveimet taposom. Nem gondolta, hogy ennyivel fiatalabb vagyok nála, de láthatóan utána sem tört meg az a valami közöttünk habár láthatóan elgondolkodott.
Szerintetek érdemes ennek nekifutni? Én elfogadom így ahogy van, nem tudom mi lehet belőle, de nem egy éjszakára kell, nem is a külseje fogott meg különösebben, hanem a maga a lénye.
Ötletek, tanácsok? Müködhet egy ilyen kapcsolat?
Igen, van kérdésem, köszönöm a hozzászólást!
A gyerekekkel is szívesen foglalkozom magam is, ezzel sem lesz gond. Tudom, hogy bizonyítanom kell, de nem bánom.
Írhatnál még személyes tapasztalatot, milyen tipikus problemák merülhetnek fel a részéről.
Hogy kezeli majd ezt Ő a társaságában és a gyerekei előtt? Én tudom kezelni, de Ő, mint nő? Hogy segíthetek neki ebben, mert a társadalom nehezen emészti az ilyen "szokatlan" felállást. Erről írj nekem még kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!