Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket tartod inkább időhúzásnak? A hosszú ideig tartó chateléseket, vagy élőben randizni sok emberrel egymás után?
Megfigyeltem,h többféle narratíva is létezik,h ki mit ért időhúzás alatt.
Mert valakinek úgy számít sokat az idő,h rövidtávon,vagyis élőben sok találkozó esetén sok órát kell rászánni egyhuzamban, viszont hamar kiderül,h illetek e egymáshoz. Míg mások inkább hosszabb távon nézik,h bár a chatelés nem vesz sok időt,energiát igénybe,napi szinten pár üzenetváltás stb.,de közben mondjuk sok idő eltelik, mire eljön egy találkozó.
Sok chatelés szerintem már a múlté, mert aki túl van pár kudarcos találkozón, az kezd megcsömörleni, és nem akar felesleges köröket futni, meg idővel unalmas mindig ugyanazokat a dolgokat elmondani magunkról.
Érdemes minél előbb találkozni, azért is mert a másik fél is keresgél, és lehet ő hamarabb talál magának valakit, és akkor te már hoppon maradsz. Ugyanis nem az szokott lenni, hogy találkoznak több emberrel utána döntenek, hanem az első szimpatikusnál megállnak, a többi meg lapát.
Szerintem egyik de idopazarlas. Ez is egy válasz.
Rengeteg randira jártam és sokat beszéltem chaten a csajokkal
Nem ettől függ, ha a chaten eljutok addig, hogy úgy érzem jó a dinamika, a másik passzol első körben hozzám, akkor adom a fejemet talira. Ha nem, akkor meg kilépek. A chat pörgése alapján lehet 5 napba telik eljutni arra a pontra, hogy tali.
De az ellen vagyok, hogy egyböl tali meg nagyon sokáig csak chat. Utóbbi időpazarlás és ront a helyzeten, előbbi meg nagyon bizonytalan. Lusta vagyok egy nagy valószínűséggel kudarccal végződő talira elmenni. Akikkel hamar találkoztam mind rossz élmény volt, laposak voltak a talk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!