Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetséges, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges, hogy egy társat kereső nő hosszú ideig egyedül van?

Figyelt kérdés
Szimplán csak válogatniuk kell a sok jelentkezőből, miért vannak egyedül akár évekig is egyes nők?

tegnap 06:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Azért, mert magas elvárásokat támasztanak vagy sok olyan férfiba botlanak, akik kizárólag szexre utaznak.
tegnap 06:59
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
tegnap 07:18
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert a sok jelentkező nem azt jelenti, hogy lenne közte normális is. Ahogy a társat kereső nő sem azt jelenti, hogy fent van társkeresőn.

Az meg természetes, hogy nagyon válogatunk. Csak gondolj bele.

Megcsalt? Hát te választottad a chad alfahímet.

Megvert? Hát te választottad az agresszív macsót.

Anyafüggő? Hát te álltál össze egy tejbetökkel.

Kiderül, hogy házas? Hát neked nem volt elég jó senki, aki szingli.

Öt év házasság után derül ki valami a múltjából? Hát te nem szűrted ki, pedig rajtad kívül aztán mindenki kideríti az ilyet, legkésőbb a harmadik randin.

Elhagy tíz év után? Te választottad, pedig első perctől tudta mindenki, hogy ez lesz.

A végtelenségig lehetne sorolni. Egy a lényeg: a pasiknak kb minden mindegy, csak nézzen ki a nő elég jól. Tenniük se kell semmit, hogy működjön a kapcsolat, hiszen mindenért a nő a hibás, aki rosszul választott. Ezek után persze, hogy olyat fogsz keresni, akivel nem nyúlsz mellé, és eleve "kész" van, tökéletes. Szó nem lehet arról, hogy "esélyt ad".

tegnap 07:33
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Pl. úgy, hogy nem szép vagy/és nincs hol ismerkednie (netet hagyjuk... 🤐). Egyből nincs sok jelentkező, akik közül csak válogatni kell... Hanem ilyen esetben az van, hogy jó, ha évente 1 potenciális jelölt az útjába sodródik (de lehet, hogy csak 2-3 évente), és azzal sem sikerül.

Több mint 10 és fél éve vagyok egyedül (33 múltam) a fentiek okán, persze főleg a rondaság dominál.

Nagyon el vagytok ti tévedve a nők lehetőségeit illetően... Már az átlag (nem kifejezetten szép és nem 0-24 kirittyentett) nők előtt sincsenek kígyózó sorok, ahogy azt elképzelitek. Élőben már nem is mernek/akarnak kezdeményezni a férfiak, max. a 10/10-es nőknél talán fontolóra veszi egyik-másik. A net pedig szintén csak a férfiak szerint aranybánya egy nő számára, felkötnétek magatokat, ha szembesülnétek vele, milyen az a sok "lehetőség"... Már aki esetében sok, nyilván egy ronda nőt ott is ignorálnak nagyrészt.

tegnap 07:40
 5/15 anonim ***** válasza:
tegnap 07:44
 6/15 anonim ***** válasza:
33%
Nekem egy olyan női ismerősöm van, aki régóra keres párt, de semmi sem jön össze. Habár nagyon szép csaj, egyszerűen elviselhetetlen személyisége van, és a pasik pattintják, mielőtt behálózná őket.
tegnap 07:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
5-ös által linkelt kérdés kb. össze is foglalja a netes társkeresés lényegét, ilyen az a húú de sok jelölt, akik közül lehet válogatni, amit úgy irigyeltek... Még az a kevés normális(nak tűnő) is bedob hirtelen valamit, és tényleg mintha nem is értené, mi a probléma. A többi meg... azokat is leírta nagyjából.
tegnap 07:55
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

8

Nagyon sok szép barátnőm van, és még sokkal több szép nő van az ismeretségi körömben. Ezek közül pontosan egy (azaz 1) személy kapcsán mondtam azt, hogy elviselhetetlen személyiséggel bír.

Nem értem, miért hisztizel ezen. Talán elképzelhetetlennek tartod, hogy él a Föld bolygón egy szép külsejű nő, akinek ótvar a személyisége?

Eszem megáll…

tegnap 08:30
 9/15 anonim ***** válasza:
27%
Már megállt az eszed régebben, nem most. Igen ez így ezzel az infóval együtt releváns, nem úgy hogy ideböfögöd az egy darab ismerősöd esetét aki szép de elviselhetetlen, megjegyzem valószínű ő is csak neked elviselhetetlen, vagy ha ismered az összes randipartnerét akkor országos pletykanyanya lehetsz. Honnan tudod mi volt vele és hogyan? Őt figyeled 0-24? Fura.
tegnap 08:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

10

Te úgy mondasz véleményt az én személyemről, hogy három mondatot olvastál el tőlem.

Én úgy mondok véleményt erről az ismerősömről, hogy 12 éve ismerem, és ebből 5-6 évig voltunk egy társaságban.

Miért vagy képtelen elfogadni, hogy van egy nő a világban, akinek szar a személyisége?

Nem általánosítottam, nem egy irreális sztorit vázoltam fel, csak hoztam egy példát. Felfoghatatlan, hogy te ezt miért veszed ennyire személyesre. Csak nem magadra ismertél?

tegnap 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!