Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetséges, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges, hogy egy társat kereső nő hosszú ideig egyedül van?

Figyelt kérdés
Szimplán csak válogatniuk kell a sok jelentkezőből, miért vannak egyedül akár évekig is egyes nők?

dec. 24. 06:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Átlagos nőként írom, hogy a legtöbb férfi a szexet is a gyerekkori szobájából írogatva oldaná meg, anyuékkal a fal túlsó oldalán.
dec. 28. 10:22
 22/28 anonim ***** válasza:

Rondák.:Kövér,pattanásos.

Válogatósak: Neki csak 180+ os diolomás kell.

Retardáltakkal találkozik: Szeretek kecskét dugni.

Igen mind 3verzó valós.

dec. 28. 18:41
 23/28 anonim ***** válasza:

A 4. válaszoló leírta a tutit sajnos.

Egy ronda nő

Ui:Nem küldök képet. Kár az expoért, tényleg….. :(

dec. 28. 22:36
 24/28 anonim ***** válasza:

#23 helyböl off!

Miről beszélünk?

dec. 29. 11:49
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit jelent a helyből off. Ha már magyarok vagyunk, kérlek fejtsd már ki kérlek a fejedben megszületett gondolatmenetet!

Amit sejteni vélek és ebben a vonatkozásban részben igazad is van, az az, hogy mivel nem küldök képet, mégis mire számítsak?

Nos igen, de tedd a szívedre a kezed. Mégis kinek van kedve azért képet küldeni, hogy a másik megnézze, mennyire vagyok ronda? Éltem már eleget, hidd el, tényleg az vagyok. Nincs önértékelési problémám külső terén. Ez a nagy büdös és kegyetlen igazság.

dec. 29. 12:50
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

24 vagyok..

Helyből off= esélyt sem adsz magadnak.

Ronda vagy. Mindenki szerint? Megkérdeztél cca. 4millió férfit?

Ismerek ronda/csúnya csajokat,mégis 1x 2x bepasiztak. Még a neandervölgyi kinezetű is.

Kép küldés,az az első mármint,hogy meglátnak. Aztán a belső.

Sokan írjak,hogy nem számít a külső. Na közülök válogass.

dec. 29. 13:49
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ebben igazad van :) Tényleg nem kérdeztem meg mindenkit. Akkor még van esélyem. :)

Ezt most megmosolyogtam, komolyan jobb kedvem lett.

Igen, nyilván a kép az első, tiszta sor. Ezek alapján viszont nemigen jutok tovább a szűrőn. Marad a hagyományos jó öreg, ha már megismert talán meg is tetszem neki ismerkedés. Ami nem lehetetlen persze, csak nekem nehezített pálya.

dec. 29. 15:38
 28/28 anonim ***** válasza:
mert nem èrdekeled érted?
tegnap 03:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!