Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges, hogy egy társat kereső nő hosszú ideig egyedül van?
Nálam például úgy volt még régebben, hogy volt valaki az életemben aki nagyon "magasra tette a lécet", persze neki egy idő után már nem kellettem (volt tőlem jobb opciója is), ahogy az lenni szokott. Így bár kihevertem az elutasítást, de azért azt észrevettem magamon hogy a "magas léc" lett az etalon. Ami persze egy téveszme részemről.
Amint rájöttem hogy velem és a gondolkodásommal van a baj, úgy döntöttem hogy jobb ha kerülöm a társkeresés minden módját. Sokan írják itt férfiaknak és nőknek is hogy adják lejjebb az igényeiket, suba a subához... és hasonlók, de ez sajnos az életben nem így megy.
Akinek már egyszer volt része a jóban az később már nem kér a rosszabból. Inkább az egyedüllétet választja. Nem is csak azért mert túl nagyok az igényei önmagához képest, hanem azért mert nem akarja lelki értelemben bántani a többi embert akivel összejöhetne "ha nincs ló jó a szamár is" alapon.
Engem ez az egész már nem érint így közel az 50-hez, de megértem azokat akik évekig egyedül vannak. Jobb egyedül mint egy olyan kapcsolatban amire nem is vágyik igazán az ember. Csak azért lenne egy társa, hogy mint egy bútordarab ott legyen mellette, de nem vágyik rá igazán, ha tehette volna nem őt választotta volna. Ennek így semmi értelme.
Aztán vannak olyanok is akik már annyit csalódtak az évek során hogy bár szeretnének társat, mégsem nyitnak senki felé mert félnek az újabb csalódástól. Esetleg nagyon lassan haladnának, lassan ismerkednének, de a mai világban ezt már nem divat kivárni.
Most ugyan házas vagyok jó ideje, de én is voltam sokáig egyedül (nem azért, mert annyira szerettem volna).
Internetes ismerkedés is megvolt (férjemet is ott ismertem meg).
Miért voltam egyedül?
Pasikínálat :
- Összejöttünk, majd mégis rájött, hogy az exét szereti, aki amúgy jól kibabrált vele, de komoly kapcsolatot semmiképpen nem akar
- nem bírta elviselni, hogy nem vagyok Fideszes/ Mi Hazánkos
- Anyuci pici fia aki 40+-osan sem tudott elszakadni anyutól és naponta vele kellett töltenie az egész napot, meg ide-oda hurcolni. Emellett mindig panaszkodott, hogy sosincs pénze, mindent nekem kellett fizetni, az ajándékokat meg elvárta. De 10 év alatt képtelen volt letenni a diplomáját, hogy kicsit lépjen előbbre, én dolgoztam három állásban, hogy megéljünk... Next...
- Tök jó csaj lennél, ha lefogynál 10 kilót (171 cm voltam és 60 kg), mert egy lány 55 kg felett dagadt (ilyen nem egy volt)
- Extrém féltékenység, egy nő este 10 után ne maradjon ki a barátnőivel (WTF)???
- Csak a szexre ment
- Nem mert szexelni, mert extrém kicsi volt neki, ennek ellenére nem én dobtam (szerettem) hanem ő, az első szex után
- Miért kell egy komoly kapcsolatban heti egy-kettőnél többet találkozni? (Maradt otthon játszani a gépén)
- Rájött, hogy mégsem akar családot / gyereket (vele mondjuk azóta is jóban vagyunk, nem váltunk el haraggal)
- Távkapcsolat (vele is jóban maradtunk, szoktunk találkozni ha épp egy helyen vagyunk, ismerjük egymás családját)
- Letojta, hogy éppen nem szedek bogyót, és belém élvezett gumi nélkül (azt hittem, van rajta de levette)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de volt több is.
Szerencsére a férjem minden szempontból átment a teszten :)
Előző vagyok még eszembe jutott pár ok:
- nem próbálkozik senki.
- általában azt feltételezik,hogy van párom és gyerekem.
- nem akar elköteleződni és felvállalni, csak szórakozni akar.
- olyan pasik keresnek nagy ritkán, akik csúnyák,elhízottak.
-olyan pasi próbálkozik aki az apám lehetne.
- olyan pasi próbálkozik, akiről azonnal lejön,hogy mentálisan beteg, zaklat,figyel volt már rendőrségi feljelentés emiatt....
-nincs meg a kémia/vonzalom/ egy hullámhossz.
Kicsit irigylem azokat a nőket akik könnyen esnek szerelembe és szinte bárki jó nekik. Én nem vagyok ez a típus, nagyon ritkán tetszik meg valaki, akitől szeretnék is valamit.
Jobb egyedül akár örökre is mint egy rossz kapcsolatban. Én már egyszer majdnem megégettem magam egy nárcival, szerencse hamar felismertem és azóta más nőt próbál tönkre tenni.
Tűpontos! A 10/10es instanőknek kell csak válogatni... En nem vagyok szél....szóval választhatok a csóro és/vagy gyerekes, mamahoteles, autó néküli, eletben semmit el nem ért ferfiak közül, de ott is korlatozott szamban. Akkor inkább egyedül maradok
12
😡😡😡
Aztak*rva... az a gumis durva. Kimeriti a nemi erőszak fogalmát
Az ismerkedés izgalmasabb.
Randik, mindig más program, más étterem, más pasi.
Üzenetek, az a sok kedveskedés, flört.
Sokkal intenzívebb, mint egyetlen férfival kapcsolatban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!