Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira túlzás ajándékot adni egy lánynak?
origami virág? Nem túlzás, hanem NE :D
Amúgy meg ismerkedj és utána lepd meg ajándékokkal, ha már szereted.
Én nagyra értékelem. Mivel 50 pasibol talán 2 ha készül ajándékkal. Egy szál rózsa vagy bonbon, ilyen altalános kedves gesztussal ami jelzi hogy szándékai tisztességesek legalább. És udvarias és így fogad.
Aztán 50 bol másik 2 pasi meg randi alatt vesz ajándékot hirtelen spontán, annyira tetszem annyira jólérzi magát velem, az ugy alakult pl hogy megdicsértem a srác fülbevalóját es azon agyaltam ha járnánk lehet direkt lenne egyformánk is, erre bevitt engem egy üzletbe hogy azonnal vesz is nekem olyat plusz vett még köveeset is ami nekem is még tetszik meg ilyenek. Mastól pl az elfelezhető szívmedált kaptam(egyik fele nála másik nálam)
A maradék 46 pasinál semmi ilyen.
Max meghiv kajálni vagy inni. De talan egyszer ha történt olyan hogy én elfogadjak vacsora meghívást első randira. De még azt se fogadtam el hanem jóformán kierőszakolta a srác hogy mindenképp üljünk be választhatok bármit es annyira ezen lovagplt hogy igy ráböktem egy kajaldára random hogy akkor jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!