Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira túlzás ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira túlzás ajándékot adni egy lánynak?

Figyelt kérdés
Nem valami nagy értékes ajándékot, pl egy origami virág szerintetek túlzás?
tegnapelőtt 19:03
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

38 pedig ez adásvételi üzletnek jön le így ahogy te gondolkozol.

Szexet is kaptál

Az utobbi is "megérdemelte csak" mert kulonleges volt. Kulonben nem érdemelt volna semmit.

Gáz az egész.

tegnapelőtt 21:16
 42/55 anonim ***** válasza:
Haver egy szál virágot meg origamit akartál adni és le pancserozol aki összehozza az álom randit egy nőnek. Nem ajándékokat kell adni tucat számra hanem élményt és azt amit ő szeret. Azt se tudod mit akar hogy tőlünk kerdezed a dolgokat.
tegnapelőtt 21:17
 43/55 A kérdező kommentje:
De 100 ezer? Úgy hogy együtt sem vagytok? Normális vagy?
tegnapelőtt 21:19
 44/55 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg még egy ovis is levadász egy kutyatejet is a fűből egy kislánynak. Még bennük is van ennyi. Felnott pasikban meg..

Sétáljunk 10 fokban 2 utcát merthá' ugyse ismerjük még egymást nem költök én terád semmitse'

Akkor minek randizik amugy az ilyen olyannal aki felőle kvázi fel is fordulhatna

45/55 anonim ***** válasza:
#41 most írtam hogy nem feküdtem le vele, később se. Nem sugár babykkel randizom. Elmész egy normális étterembe, már kijön a 20k 2 főre.
 46/55 anonim ***** válasza:
A 100 ezer is "nővásárlási" szándék csak. Nem más.
tegnapelőtt 21:20
 47/55 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy mégse gondolta így ő sem.

tegnapelőtt 21:23
 48/55 anonim ***** válasza:

Egy a lényeg. Szerintem add önmagad.

Legyen bármi is a kimenetele az egésznek. Értékeli nem értékeli tetszel nem tetszel de önmagadhoz légy hű.

Ha te korrekten készülsz nyújtasz akkor is ha kell nem kell de önmagad vagy, legalább akkor saját magadnak magadban nem csalódsz.

Nem voltál paraszt tróger vagy aki semmibe nézi a másikat már előre.

tegnapelőtt 21:25
 49/55 anonim ***** válasza:
Vegyél neki virágot mert ezek után bánod ha nem vettél
tegnapelőtt 21:27
 50/55 anonim ***** válasza:
Azt végig cipelnie kéne a csajnak lehet nem praktikus.
tegnapelőtt 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!