Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira túlzás ajándékot adni egy lánynak?
#11 aha, meg amikor rajzol a gyerek, hogy anya, ez te vagy! A nő meg: ahogy apukád is rajzolt nekem első randin :)
Nagyon cringe origamit adni.
Na szóval konkluzio baromira nem mindegy kinek adsz origamit vki becsüli, másvkinek meg röhej tárgya.
Es lehet pont az utobbi fog neked sirva könyörögni mikor otthagyod..🤣
És vki meg kockáztat annyit hogy még nem is ismeri és képzeletbeli de csakazért is készül.
Ez szerintem baromi ritka igy ezért se semmi ugy bizalmat szavazni vkire valakivel valamire hogy még nem is láttad.
A töbni meg. Akkor kapsz üdítőt ha "megerdemled".
Másoknál még rosszabb ha lesz szex vagy osszejövünk akkor talán meghivlak vmire.
#18 te nagyon filmekbeli romantikus vagy.
Realitás azért nem ilyen. Én is mentem el vagy 50 randira idén, és ha mindenkinek vittem volna rózsát az mit ér? És mindegyik randira úgy mentem hogy remélem ő lesz az igazi.
Megtanulja az ember fia, hogy 3-4. randitol veszel neki dolgokat, mert ott már különleges a lány. És jobban is értékeli ha nem mindenkinek vettél és ő az 51.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!