Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira túlzás ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira túlzás ajándékot adni egy lánynak?

Figyelt kérdés
Nem valami nagy értékes ajándékot, pl egy origami virág szerintetek túlzás?
tegnapelőtt 19:03
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
0%
Aztán majd a gyereketek is mikor először hajtogat anyáknapjára lehet origami viragot csinál az oviban. Ahogy apu tette anno mikor összejött anyuval. Szerintem ez vmi irtó idilli lenne:)
tegnapelőtt 19:59
 12/55 anonim ***** válasza:
Ha már origami, akkor csinálj inkább hattyút, hátha látta A Szökés c. sorozatot.
tegnapelőtt 20:01
 13/55 anonim ***** válasza:
52%

#11 aha, meg amikor rajzol a gyerek, hogy anya, ez te vagy! A nő meg: ahogy apukád is rajzolt nekem első randin :)

Nagyon cringe origamit adni.

tegnapelőtt 20:02
 14/55 anonim ***** válasza:
46%

Na szóval konkluzio baromira nem mindegy kinek adsz origamit vki becsüli, másvkinek meg röhej tárgya.

Es lehet pont az utobbi fog neked sirva könyörögni mikor otthagyod..🤣

tegnapelőtt 20:05
 15/55 A kérdező kommentje:
Igazéból szerintem nem az origami van a hangsúly.. inkább azon hogy első randin illik-e bármilyen ajándékot vinni. Azért gondoltam hogy valami kreatív legyen ne pedig egy élő virág ami tényleg túlzás lehet. Dehát látom egyesek szerint ez is gáz és tényleg kiröhögne.
tegnapelőtt 20:09
 16/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy tanácsot megfogadsz mint aki adott már virágot első randin, hogy nem oszt nem szoroz nekik ha örülnek neki. Ha még nem, csak a baj van. Amikor jobban megismered, sokkal meaningfullabb lesz. És akkor számít igazán. Most csak egy képzeletbeli nőnek adsz virágot, amit az elméd szült első randi előtt, mert nem tudod igazán ki ő. Utána már ha ismered, akkor veszed neki. És ezzel ők is így vannak.
tegnapelőtt 20:17
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Én totálisan imádnám az origami virágot. Biztosan egyedi és emlékezetes ajándék lenne ☺️
tegnapelőtt 20:21
 18/55 anonim ***** válasza:

És vki meg kockáztat annyit hogy még nem is ismeri és képzeletbeli de csakazért is készül.

Ez szerintem baromi ritka igy ezért se semmi ugy bizalmat szavazni vkire valakivel valamire hogy még nem is láttad.

tegnapelőtt 20:23
 19/55 anonim ***** válasza:

A töbni meg. Akkor kapsz üdítőt ha "megerdemled".

Másoknál még rosszabb ha lesz szex vagy osszejövünk akkor talán meghivlak vmire.

tegnapelőtt 20:24
 20/55 anonim ***** válasza:
73%

#18 te nagyon filmekbeli romantikus vagy.

Realitás azért nem ilyen. Én is mentem el vagy 50 randira idén, és ha mindenkinek vittem volna rózsát az mit ér? És mindegyik randira úgy mentem hogy remélem ő lesz az igazi.

Megtanulja az ember fia, hogy 3-4. randitol veszel neki dolgokat, mert ott már különleges a lány. És jobban is értékeli ha nem mindenkinek vettél és ő az 51.

tegnapelőtt 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!