Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tulzás ha a legkedvesebb tanáromnak veszek szülinapi ajándékot?
Nem vagyok belé szerelmes, meg semmi ilyesmi. Nyalizni sem akarok neki, hisz alig van órám vele.
Egyszerűen csak nagyon jó viszonyban vagyunk és tényleg egy rendes tanár, ritka számba megy az ilyen az én sulimban.
Szóval arra gondoltam, h veszek neki a közelgő szülinapjára egy olyab bögrét, amire az van ráírva,hogy a legjobb tanár.
Mi a véleményetek? Esetleg a tanár helyében lennétek, mit szólnátok hozzá?
(bocsi,h ide írtam, de nem tudtam más témakört keríteni neki :D)
15/L
Hát, szerintem félreértheti, és akkor gáz van. Szerintem oszt. társaiddal együtt vegyetek neki, úgy hogy nem te adod neki, hanem úgy az osztály (vag sak pár barátnőddel).
15/f
Csak hogy a többiek nem vmi nagyon bírják.
:S
Mi msn-en is szoktunk dumálni meg ilyesmi, de nem hiszem,hogy ebben bármi félreérthető lenne.
Nyalizni ha akarnék, nem így tenném és nem egy olyan tanárnak, akivel hetente 1szer van órám és egyáltalán nem lényeges tantárgyat tanít.
Ha adod neki, akkor úgy, hogy a többiek ne lássák, ez legyen a kettőtök ügye. De szerintem csak akkor, ha tényleg ilyen tanár-diák kapcsolat van, mert az elég ciki, ha félreérti.
14/L
Nem hiszem,hogy félre értené.
Majd kiderül.
Hétfőn odaadom neki. (:
Én nem kapok vmit?:\ :D
14/L vok
szerintem elég gáz...
meg az is, hogy a szerelem szex kategóriába raktad.
szerintem egy email bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!