Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha facebook-on irok az egyik helyes tanáromnak? ,
Figyelt kérdés
csak baráti csevegésre gondoltam,mivel a tanárt nagyon kedvelem és ő is szeret engem mint diák.,itt az év vége sajnos keveset fogok vele találkozni:( am a tanár(26 éves)
én meg 15..gáz?? vajon félreértené vagy mit szólna hozzá..vélemny?
2011. jún. 1. 17:45
1/27 A kérdező kommentje:
én elfelejtettem 15/l..tanár 26/f
2011. jún. 1. 17:46
2/27 anonim válasza:
Mivel nagy valószínűséggel azért akarsz írni neki, mert tetszik neked, azt mondom, igen gáz.
3/27 anonim válasza:
Gáz.
Főleg hogy ha nyári szünet van, nem hiszem hogy minden vágya a tanítványaival levelezgetni facebookon.
4/27 anonim válasza:
Persze, hogy gáz.
De ezt te is tudod, mert feltetted a kérdést. Ne aggódj, jön a nyár, jönnek a srácok, lesz a tanárodnál jobb parti is...
6/27 anonim válasza:
ismerős a helyzet, ugyan ez van velem is, és még az életkor is stimmel :D
mit akarnál neki írni?
Amúgy szerintem nem gáz.
8/27 anonim válasza:
szerintem azonnal levágná a szitut... rájönne, hogy bejön neked, aztán jövőre meg égne a fejed egész évben
9/27 anonim válasza:
nagyon kellemetlen helyzetbe hoznád magad,ne írj neki
10/27 A kérdező kommentje:
amiért helyes nem vagyok belé szerelmes!!nagy tévedés és most végzem a nyolcat és uj suliba megyek,ezért gondoltam meg mondta bármi probléma van vagy akármi nyugodtan irjak neki..csak kiváncsi voltam a véleményeteket mennyire gáz
2011. jún. 1. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!