Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha facebook-on irok az egyik helyes tanáromnak? ,
csak baráti csevegésre gondoltam,mivel a tanárt nagyon kedvelem és ő is szeret engem mint diák.,itt az év vége sajnos keveset fogok vele találkozni:( am a tanár(26 éves)
én meg 15..gáz?? vajon félreértené vagy mit szólna hozzá..vélemny?
mi van itt???????????????
teljesen elfajultak a dolgok,hogy milyen dolgok vannak?! inkább kimaradok,én semmi ilyesmiről nem kérdeztem semmit!!
(csak h gáz vagy nem,kösszi annak aki normálisan válaszolt:)
Am kedves müvelt inteligens ember,nem lehetsz valammi értelmes ember az elmondottak alapján! jó h megtetted tanár létedre ,de még ki is jelented?! Szégyen:::
kérdező, ha nem írtad volna oda, hogy helyes akkor lehet, hogy más válaszokat kaptál volna.
De így mindenki azt gondolja, hogy neked tetszik a tanár.
sajnálom..tényleg eléggé félreérthető amugy a barátnőjével is elég jóba vannak anyumék és gyakran megyünk együtt vásárolni:) a tanárt is nagyon kedvelem ki hangsulyozzom mint "tanár" ezért gondoltam gondoltam h irok neki,de eléggé
személyesenek bizonyulna és félérthetőnek ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!