Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha facebook-on irok az egyik helyes tanáromnak? ,
csak baráti csevegésre gondoltam,mivel a tanárt nagyon kedvelem és ő is szeret engem mint diák.,itt az év vége sajnos keveset fogok vele találkozni:( am a tanár(26 éves)
én meg 15..gáz?? vajon félreértené vagy mit szólna hozzá..vélemny?
mark86
inkább az a gáz,hogy miatta nem a fontos dolgokra,"ésszerű"kapcsolatokra koncentrálsz,hanem olyan témán pörögsz amiből nem lesz semmi csak csalódás!
tehát nem ciki,csak nincs értelme....
Gáz. Egy tanárnak tilos ilyen jellegű "magánkapcsolatot" tartania a tanítványával, főleg, ha az illető 15 éves. Ezt egyébként neked is illene tudnod; ha tényleg kedveled az illetőt, és ő is téged, mint tanítványát, akkor miért akarod ilyen kínos helyzetbe hozni magadat, meg őt is.
A gyerekeim gimnáziumában pl. alapszabály, hogy a tanárok, csak az érettségi bankett UTÁN igazolják vissza ismerősként a VOLT tanítványaikat bármilyen közösségi oldalon.
Érettségi Után, vagy ha más suliban folytatod, tehetsz egy félreérthetetlen ajánlatot, és megértő fogadtatásra találsz majd:)
Addig ne nagyon, mert ha kiderül az állásába kerülhet, sőt, ez valami vétségnek is minősül, mindaddig amíg intézményen belűl vagy, akkor is ha nem tanít épp téged.
Én tanárként minden hasonló érettségi utáni kérelmet jóindulattal átgondolok, és többször segítettem is a kérelmezőnek, hogy szüzességét ne valami tapasztalatlan, durva paraszt vegye el, tevékenységem legális, etikus és hasznos.
18:09
Azt'kurv@!
Ezt még megemésztem, aztán reagálok. :D Amúgy hány éves vagy?
mark86
tanár úr! nyugodt lehetsz hogy nálad nagyobb paraszt kezei közé nem kerülhet! menj már,tiszta szégyen vagy!
van itt baj a 18:09-el is ha igaz amit ír. De azért nem ritka, hogy ezek a kis lányok félmeztelen képekkel akarják meghódítani a kiszemelt hozzájuk képest öreg Úrakat.
Ne csodálkozzunk, ha előfordul az ilyen, nem kell kiakadni. A lány felajánlja magát.
ismertem egy tanárt én is, aki mindig a végzős gimis osztályából választotta ki a következő áldozatát :D
egyébként tudtommal nincs abban semmiféle törvénybe ütköző, ha egy olyan tanárral van kapcsolatod, aki nem tanít téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!