Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 3 hónapos kapcsolat után, túlzás 20 ezer forintos ajándékot venni annak akit nagyon szeretek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok eleresztve anyagilag, de megoldanám. Tudom mi szíve vágya, mivel tudnám a legnagyobb örömet szerezni neki. De félek, hogy túlzásba esek. Ez egy titkos kapcsolat, ami soha nem lesz teljes.2011. aug. 8. 20:20
3/19 anonim válasza:
"Ez egy titkos kapcsolat, ami soha nem lesz teljes." így nem ...
4/19 anonim válasza:
Még a 10 éves házassági évfordulóra sem kell ekkora ajándék,nemhogy 3 hónap ismeretség után.Meg akarod venni???
5/19 anonim válasza:
Még egy háromévesben is az.
"Ez egy titkos kapcsolat, ami soha nem lesz teljes."
Akkor ez nem kapcsolat.
7/19 anonim válasza:
Szerintem is túlzás, max 5.000 de inkább 2-3.000. L/22
8/19 anonim válasza:
ha úgy érted, hogy plátói vagy férjezett/nős, akkor túlzás. szerintem egyébként is. 4 éve vagyunk együtt és a legdrágább ajándék egy cipő vagy farmer volt
9/19 anonim válasza:
szerintem is tulzás de ha ennyire szereted...
mond már el mi az kiváncsi vagyok:D
10/19 anonim válasza:
Hát túlzás...főleg,ha titkos a kapcsolat és sosem lesz teljes. Bármennyire is örülne annak a valaminek,én nem venném meg ennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!