Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyek egy nagyon szégyenlős lányt hétvégézni?
Figyelt kérdés
Az elkövetkezendő hetekben szeretném a barátnőmet elvinni egy kis kikapcsolódós hétvégére. Nagyon új kapcsolat még. Eddig lényegében nála voltunk vagy elmentünk egy kicsit sétálni mert nagyon szégyenlős, visszahúzódó. Nagyon nem szereti a tömeget.
Volt már pár kapcsolata de azok is ez az otthon elvagyunk fajták voltak szóval lényegében még senki nem vitte el így sehova.
Most meg vagyok lőve.. szeretnék neki egy kis örömet okozni de nem tudom mi lenne az ilyesmi hely ahol nincs is akkora tömeg.
+ így karácsony után jó lenne, ha pénztárcabarát is lenne.
Ha szereti az állatokat, akkor Medveotthon. Ott kevesen vannak télen.
tegnapelőtt 22:29
2/12 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg őt?
tegnapelőtt 22:34
3/12 anonim válasza:
(A Medveotthon tényleg aranyos ötlet.) Egynapos utakat szervezhetnél, például elmentek Hollókőre vagy Szentendrére is ott töltitek a napot városnézéssel. Milyen hobbijai, érdeklődései vannak?
tegnapelőtt 22:34
4/12 anonim válasza:
Nincs semmi szentendrén, mégis mit nézzenek ott? Duna meg van szebb helyeken is.
tegnapelőtt 23:17
5/12 anonim válasza:
#4 Macskaköves utcák, a templom, a kis sikátor, ahol az egyik legfinomabb lángost lehet kapni, a marcipánmúzeum, a karácsonymúzeum, a kispatak...voltál te már Szentendrén életedben te szerencsecsomag?
Kérdező, nem tudom nálad mit takar a "pénztárcabarát", de vannak helyek, ahol lehet bérelni kis erdei kunyhót például.
Hasonlóra gondoltam, bár árat sajnos nem találtam.
tegnapelőtt 23:41
7/12 he84 válasza:
Hát nem tudom kérdező, ha tudod a barátnődről, hogy szégyenlős és visszahúzódó, akkor inkább ne akard rávenni arra, hogy utazzatok el, ha ő nem ilyen. Az is lehet, hogy nem akar menni, vagy ha igen, akkor kényszerből. Egyszer kérdezd meg tőle, ám hogyha nemet mond rá, vagy ha zavarban van és láthatóan nem mond rá semmit se, az is nemet jelent és akkor ne vidd el, hanem töltésetek el otthon az időt, vagy kint a környéken sétáljatok, vagy akár mindkettőt vegyesen. Akkor teszed neki a legjobbat, ha olyat csinálhat veled, amitől a legjobban érzi magát. Ha neki kellemetlen és sok az elutazás, akkor fogadd el.
tegnap 00:53
8/12 anonim válasza:
Nagyon friss kapcsolat, eddig csak nála találkoztatok. Annyira szégyenlős, hogy rögtön a lakására hívott?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!