Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal szeretnénk szeretkezni nekem ez lesz majd az első, és én nagyon szégyenlős típus vagyok, szégyellem hogy vékony vagyok és semmi mellem nincs. Félek hogy nem fogok neki tetszeni. Hogy küzdjem le ezt.?
Először magadat kell elfogadnod.
Én kb ugyanez voltam, még talán vagyok is. Mellem az van, de lóg és még a bimbi is alul van. Ja és picit megereszkedett annak ellenére hogy 22! Éves vagyok mégcsak.
Addig amíg magadat nem fogadod el nem tudsz teljesen levetkőzni a párod előtt sem és ezt most nem csak fizikálisan értem.
Állj a tükör elé teljesen meztelenül és nézd magad. Nekem ez segített valamennyit.
Öhm... szerinted a párod nem tudja, hogy vékony vagy?:D
Vagy úgy gondolod arra számít, hogy amikor leveszed a melltartót, egyszercsak kilöttyen másfél kiló csöcs ami eddig fel volt hajtogatva?:D
#3:😂😂😂
Én is a válaszon röhögök.
Kérdező tudja, hogy vékony vagy, tudja, hogy nincsenek nagy bögyeid és mégis veled van. Gondolom szerelmes. Akkor szeret kívül-belül, elfogad olyannak amilyen vagy.
Csináljátok sötétben első alkalommal ha jobban megnyugtatna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!