Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyek egy nagyon szégyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyek egy nagyon szégyenlős lányt hétvégézni?

Figyelt kérdés

Az elkövetkezendő hetekben szeretném a barátnőmet elvinni egy kis kikapcsolódós hétvégére. Nagyon új kapcsolat még. Eddig lényegében nála voltunk vagy elmentünk egy kicsit sétálni mert nagyon szégyenlős, visszahúzódó. Nagyon nem szereti a tömeget.

Volt már pár kapcsolata de azok is ez az otthon elvagyunk fajták voltak szóval lényegében még senki nem vitte el így sehova.

Most meg vagyok lőve.. szeretnék neki egy kis örömet okozni de nem tudom mi lenne az ilyesmi hely ahol nincs is akkora tömeg.

+ így karácsony után jó lenne, ha pénztárcabarát is lenne.

tegnapelőtt 22:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Barlang jutott eszembe nekem is.
tegnap 13:14
 12/12 A kérdező kommentje:

Végülis az lett, hogy említettem ma neki ezt a hétvégézős dolgot. Azt mondta benne van szívesen, nem láttam rajta semmi olyan jelet, hogy ellene lenne.

Ezt most inkább megbeszéljük közösen, nézem alatta a reakcióit aztán a következő már mehet meglepinek, hogy úgy vélem minden rendben.

tegnap 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!