Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha szégyenlős vagyok a barátom előtt? 2 hónapja vagyunk együtt. Egyébként is szégyenlős vagyok, voltam mindig de nem szeretnék előtte is az lenni.
3. Pedig egyszerű ha egy férfi többet akar szexelni mint egy nő. És ennek hangot is ad. Akkor ő nemi erőszakba zsarolja bele a nőt.
Mivel te “normális” minőségű és mennyiségű szexre nem vagy képes jelenleg. Ezért a legjobb ha szakítotok! Kár a sorsot kisérteni. Ne akarjál megerőszakolódva lenni!
Ki mondta hogy ő többet akar mint én? Pont fordítva van..
És mi az hogy nem vagyok képes normális minőségű és mennyiségű szexre? Ezt miért írtad?
😀
Az egyetlen értelmes válasz eddig az egyesé. Lefordítom: amit szabadszájúságnak nevezel, a leírás alapján inkább mezei taplóság. "Kimondja ha valami nem tetszik neki": bizonyos szintig normális, bizonyos szint felett (alatt...) pedig tapintatlan, és szükségtelenül sértő. "Állandóan viccelődik, nem mindig lehet tudni hogy mikor mondja komolyan a dolgokat": ezt a kiismerhetetlen viselkedést a bunkók szokták használni a bunkóságuk védelmére. Paraszt módon beszól, de ha nem tetszik, akkor ő csak viccelt.
Nem vagy nyugodt mellette, mert félsz tőle, nem bízol benne, és tartasz attól, hogy megbánt. Nem mersz levetkőzni, mert még a végén kapsz egy viccet arról, hogy ez a saját puncid-e, vagy kölcsönkérted a nagymamádét. Aztán ha nem nevetsz rajta, akkor te leszel a sértődős fap..na. Az előző barátaiddal azért nem voltál ilyen szégyenlős, mert nem féltél tőlük meg a nagy szájuktól. Ha a srác olyan irányban állítana magán, hogy meg tudj nyugodni mellette, akkor még változhatna a helyzet, de nem hiszem, hogy fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!