Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/4 éve vagyunk együtt ez normális vagy csak szerintem kellene ennek máshogy lennie?
Figyelt kérdés
Szóval barátnőmmel ha megyünk egy haverunk bulijára akkor szinte küzdenem kell érte meg könyörögni ("majd még megbeszéljük"), hogy velem jöjjön ne a barátnőjével aki folyton rátapad... de az meg zsarolja hogy akkor el se jön stb. Szerintetek lányok nem az lenne a normális ha fiútokkal mennétek? Mármint így azt érzem a többiek úgy néznek ilyenkor hogy nem együtt megyünk, mintha nem lennénk együtt meg ha sok ember van akkor csak ilyen gyors kicsi csókot mer csak adni és olyan mintha szégyelne engem holott tudom, hogy nem. Mit gondoltok lányok? 18/F2020. júl. 1. 14:30
1/3 anonim válasza:
Kommunikáció! Ha az nem működik, a kapcsolat sem fog. Ne idegeneket kérdezz, hanem üljetek le beszélgetni.
2/3 anonim válasza:
Hát a barátnő is fura, ha nem tudtok hármasban elmenni.
Nekem amúgy nem gond, ha úgy megyünk buliba, hogy a barátnőm és a barátom is ott vannak. Ettől senki nem hiszi azt, hogy nem vagyunk együtt. Csókolózni meg nem fogunk leállni a barátaink előtt sem hosszasan, nem tudom miért nem elég egy buliban a gyors puszi.
3/3 anonim válasza:
Gondolom kislány még a csaj. Nem 25 legalább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!