Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennétek olyannal, aki nagyon prűd, szégyenlős? Bövebben
Figyelt kérdés
A barátom társaságban mindig a középpontban van, mindig vicceskedik, akkor sosem szégyenlős. Viszont mikor ketten vagyunk akkor meg eléggé. Sőt még az ágyban is, nem nagyon láthatom meztelenül, mindig takargatja magát, szex után már rögtön felöltözik, meztelenül olyan kis önbizalomhiányos, mindig kérdezgeti hogy szeretem-e a testét, elégedett vagyok-e vele. Mindig mondom, hogy igen, mert tényleg semmi gond nincs vele. De ez már egy picit zavaró, ez a nagy szégyenlősség, prűdség. Ő 27/f2020. jún. 13. 16:02
2/11 A kérdező kommentje:
Hidd el próbáltam, mondtam neki hogy előttem aztán nem kell szégyenlősködnie meg takargatnia magát, de valamiért ő ilyen gátlásos e téren.
2020. jún. 13. 16:11
3/11 anonim válasza:
Minek foglalkozol ilyen beteggel? Csak lehúz téged is és elpazarlod mellette a fiatalságodat!
4/11 anonim válasza:
Nőként együtt lennék ilyen férfival, mert én is prűd vagyok, de a férfiakban nincs szégyenérzet.
5/11 anonim válasza:
#1 vagyok Jó kérdés, biztos van ennek valami előzménye. Engem is zavarna ha mellettem a barátom nem tudná elengedni magát és feszülne úgymond
6/11 anonim válasza:
Lehet csak szégyelli a testét, ez még nem prűdség, csak elég gyakori manapság a testszégyenítés, aminek ez az eredménye. Elég 1-2 bunkó akik - alkattól függően - letörpézik, "lehurkapálcikázzák", ledagadtozzák és máris itt az eredmény.
7/11 A kérdező kommentje:
5-ös. Igen, pont ez az ami zavar. Ha alapjáraton is szégyenlős lenne, akkor nem is foglalkoznék vele. Tényleg olyan, mintha egyáltalán nem tudná elengedni magát mellettem. Én sem szaladozok egész nap pucéran előtte, de ha együttlét után még meztelenül feküdnék, vagy bugyiba vagyok előtte, szerintem ez teljesen okés. Mindig kimegy fürdőszobába ha átöltözik, én azért simán átöltözök előtte. Szerintem így természetes.
2020. jún. 13. 16:39
8/11 anonim válasza:
#3 azért mert a te betegségedet is elviseli valaki. Vagy talán te vagy Mr. Tökéletes? Max az ezen az oldalon felépített álomvilágodban.
9/11 anonim válasza:
Megértő vagyok azokkal szemben, akit szeretek. Mindenkinek vannak hibái, nekem is, viszont képesek vagyunk mi emberek többé-kevésbé változni is. Exem is szégyenlős volt, hasonlóan, mint a te párod. Igyekeztem elfogadni és szeretni őt ilyennek, ugyanakkor próbáltam oldani is őt, idővel valamelyest sikerült is. Az egyik kulcs az volt, hogy próbáltam beszélgetni erről vele, főleg konkrétumokban:
amikor pl takargatod magad, én csináltam valamit rosszul? Nem csináltam rosszul? Miért érzed, hogy takargatnod kell magad? tudod, hogy imádlak meztelenül látni? Értem, tehát van egy rossz emléked. És mi történt, ami ezt kiváltotta nálad?
Hol esik jól, ha megérintelek? Ott? És hogyan esik jól? Stb
Szép lassan oldódott. Ha nem is teljesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!