Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennétek olyannal, aki nagyon prűd, szégyenlős? Bövebben
Figyelt kérdés
A barátom társaságban mindig a középpontban van, mindig vicceskedik, akkor sosem szégyenlős. Viszont mikor ketten vagyunk akkor meg eléggé. Sőt még az ágyban is, nem nagyon láthatom meztelenül, mindig takargatja magát, szex után már rögtön felöltözik, meztelenül olyan kis önbizalomhiányos, mindig kérdezgeti hogy szeretem-e a testét, elégedett vagyok-e vele. Mindig mondom, hogy igen, mert tényleg semmi gond nincs vele. De ez már egy picit zavaró, ez a nagy szégyenlősség, prűdség. Ő 27/f2020. jún. 13. 16:02
11/11 anonim válasza:
És akkor mi lenne, ha egyszerűen csak elfogadnád? :)
Ő ilyen. Ha egyébként minden okés, akkor ne ez legyen már a baj.
Szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!