Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha szégyenlős vagyok a barátom előtt? 2 hónapja vagyunk együtt. Egyébként is szégyenlős vagyok, voltam mindig de nem szeretnék előtte is az lenni.
8. Eddig arról volt szó hogy te vagy szégyenlős. Most meg te akarsz többet????
“ És mi az hogy nem vagyok képes normális minőségű és mennyiségű szexre? Ezt miért írtad?”
Ha szégyenlős vagy akkor nem is tudsz megnyílni rendesen….. vagy tévedek?
A 10-es válaszoló nagyon jól írja!
Pontosan ezt gondolom én is a bunkóságról. Én sem szeretem ezt a típust. Sokszor azt mondják magukról, hogy ez csak szarkazmus, de a lényeg ugyanaz.
Egyszerűen nem érzed magad biztonságban mellette, mivel bármikor megbánthat. Így persze hogy nem akarsz egy még sebezhetőbb helyzetbe kerülni vele. Egy ilyen emberrel nem lehet bizalmat építeni. Nincs veled semmi gond, jól érzed. Keress érzelmileg érett, nem sérült fiút, vele biztonságban fogod érezni magad.
Ez alapvető női psziché, hogy a fizikai és érzelmi biztonságot keressük a férfiakban. Van, akihez azért nem vonzódunk, mert nem érezzük képesnek arra, hogy a külső fenyegetésektől megvédjen, és van, aki maga jelent fenyegetést ránk. A párodban ez utóbbit érzed.
Ha egy hétköznapi szituációban is kellemetlenül, feszengősen érzed magad vele, és akkor sem tudsz oldódni vele, nem jó a kommunikáció, akkor szerintem inkább hagyd. Nem érdemes emiatt magadban gátlásokat kiépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!