Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiaknál rossz pontot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál rossz pontot jelent, ha egy lány szégyenlős? 21L

Figyelt kérdés

Tetszik nekem egy 29 éves férfi. Az egyik ismerősöm azt mondta előttem, hogy szégyenlős vagyok, a férfi pedig megkérdett engem mosolyogva, hogy "Szégyenlős vagy?". Én pedig nemet mondtam.

Nektek mi a véleményetek a szégyenlős lányokról?

2019. jan. 9. 17:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kit érdekel mi számít rossz pontnak ha amúgy valaki ápolt és mentálisan is rendben van.
2019. jan. 9. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:
8%
Nálam mondjuk igen. A határozott csajokat szeretem. De biztos van, aki az ilyen szégyenlősebb lányokat szereti.
2019. jan. 9. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
42%
Dehogy, abszolút plusz pont. A félénk lányokban "terelgetni való" nőket látnak, akik mellett úgy gondolják, könnyebben ki tudnak teljesedni, mint férfi. Emellett pedig aranyos is, olyan kis "nebántsvirág" kisugárzásuk van, akiket óvni, védelmezni kell.
2019. jan. 9. 17:54
 4/14 anonim ***** válasza:
dehogy..előny
2019. jan. 9. 17:59
 5/14 Rockarc ***** válasza:

Minden hasonlo kerdesre azt szoktam irni, hogy aki valamilyen tulajdonsagaval, vagy annak egy szelsoseges ertekevel lefele log ki az atlagbol, az hatrany. Ha nem kell bedeszkazni az ablakot, hogy nehogy meglassanak, akkor nem hatrany.

42F

2019. jan. 9. 18:22
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Jajj, de bírom az ilyet... nyugi, a szégyenlősség már elég cuki/édi/tündibündi, nem kell hozzá játszanod a naivat.
2019. jan. 9. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem jelent rossz pontot.

32/F

2019. jan. 9. 19:17
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

Dehogy. Én az ilyen lányokat tekintem nőnek.

Nem a nagyszájú, neveletlen, ordenáré "túlőszinte" nyanyákat.

2019. jan. 9. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Ja, persze, azért oltottak szénné világ életemben, mert a szégyenlősség aaaannyira nőies.. Hagyjuk már :D
2019. jan. 11. 12:12
 10/14 anonim válasza:
Nekem a barátnőm speciál elég szégyellős.imádom, viszont az kicsit fura amikor néha van egy-két félreérthető mondata amire elmosolyodok de nem veszi le és amikor elmagyarázom neki ő szégyelli magát. Fontos hogy egy lány tudjon viccelődni, és tudj spontán lenni. De hogy nem vagy egy nárcisztikus/túl határozott személyiség az abszolút jó pont.
2019. jan. 11. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!