Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál rossz pontot jelent, ha egy lány szégyenlős? 21L
Tetszik nekem egy 29 éves férfi. Az egyik ismerősöm azt mondta előttem, hogy szégyenlős vagyok, a férfi pedig megkérdett engem mosolyogva, hogy "Szégyenlős vagy?". Én pedig nemet mondtam.
Nektek mi a véleményetek a szégyenlős lányokról?
Látható, hogy itt is ha nem a nem sok ésszel ellátott "hölgyek" elvárt véleményét megerősítő válaszok, az ilyesféle "hölgyek" szokásos sunyi stílusában lepontozást kapnak.
Uraim, az elvárt válasz: "Igen, rossz pontot jelent" ez még felturbózható egy finomabb rejtett önszidalmazással, tehát nem úgy, hogy "mi férfiak csak dugni akarunk, és jobb ha a lány ledobja magáról ruháit, rácuppan a farkamra, és análba is engedi, szégyenlős kizárva", hanem finomabban, de hasonló tartalommal :)
Utolsó, ez nem így van... a kérdés lefordítva: “tudom, hogy nagyon cukika édike tündibündike leszek a férfiak szemében, ha szégyenlős vagyok/szégyenlőset játszom, emellé még előadom most a jaiv butus libuskát is, az biztos dob a dolgon... szal írjátok már le, hogy ez mennyire igaz, és milyen cuki vagyok szégyenlősen. Köszi!”
Az elvárt válasz pedig.” Dehogy jelent rossz pontot, sőt, imádnivalónak tartom, amikor egy lány (nem nő!) szégyenlős... az olyan cuki, és automatikusan beindítja a védelmező ösztöneimet, legyszívesebben ott rögtön magamévá tenném! Nyugi kérdező, nehogy azt hidd, hogy ez hátrány, a megjátszott mű-kérdésedre szívesen válaszolom azt, amit elvársz, miszerint ez naaagyon jó és cuki és pozitív dolog” - vagy vmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!