Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lépjek túl a régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl a régi sérelmeken?

Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok, akinek sosem volt még barátnője és nem is csókolózott még. Mindig is szerettem volna barátnőt, de régen nagyon kövér voltam, így az általános iskolában nagyon sokan piszkáltak. Falunk laktam és lakók most is, így iskolán kívül is megkaptam a beszólásokat, így totálisan lement az önbizalmam a padlóra. Középsuliban próbálkoztaü meg egy lánynál, de 4 éven keresztül csak hülyített és semmire se mentem vele. Ma már ott tartok, hogy lefogytam, de minimális felesleg van rajtam, de ettől függetlenül izmos vagyok. A jelenlegi barátaim teljesen le voltak "sokkolva", amikor megtudták, hogy nem volt még soha barátnőm. Többen meg is jegyzik, közülük, hogy ha lányok lennének már lefeküdtek volna velem. Jó érzés persze, de egyszerűen nem lesz ettől önbizalmam. Ha látok egy helyes lányt, nem merek odamenni hozzá, mert vagy attól félek, hogy elutasít és kibeszél a hátam mögött, amivel a régi emlékek csak újra előjönének vagy attól, hogy van barátja és megint csak kibeszélne. Most jött el az az idő, amikor már nagyon szeretnék valakit szeretni, de egyszerűen nem tudok úgy odamenni egy lányhoz, hogy ne legyen görcsben a gyomrom. Fogalmam sincs, hogy mit mondjak, mit tegyek pedig most jó pár program lesz a közösségünkben. Hogyan és min kellene változtatnom? Egyszerűen csak túl reagálom?

2022. júl. 25. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Valahogy muszáj lesz kitörnöd a komfortzónádból!
2022. júl. 25. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A barátaid közül nincs egy se, aki sikeres a nőknél? Első körben vele kéne beszélned, segítséget kérned. Ő majd elmondja mit és hogyan változtass, persze a saját természetedet nem meghazudtolva.

A félelmed, hogy elutasít jogos. Mert te esetleg minden nőt elfogadnál párodnak? Ugye, hogy nem... ez csak természetes. Ez nem minősít senkit. Az viszont butaság, hogy kibeszélne a hátad mögött.

Egyébként meg az a legjobb, ha minél több lánnyal beszélgetsz. Nem társkeresési céllal, hanem csak úgy szórakozásból. Írtad, hogy lesz közös program, azt használd ki erre. Bevonhatod a haverjaidat is, könnyebb 2-3 fős csoportként odamenni 2-3 lányhoz dumcsizni. Mivel nincs semmi célod ezzel, így a nyomás is kisebb lesz. Aztán lehet még alakul is valami ezekből a haverkodásokból. Sok kapcsolat így indul

2022. júl. 25. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 2-es válaszolóval. Szerintem is jó ötlet lenne valamiképp részt venni azokon a programokon.

Esetleg még annyival egészíteném ki, hogy ha van lehetőséged, akkor még valamilyen rövidebb segítségnyújtó munkát is vállalhatnál azokon a programokon, csak hogy lássák az ottani csajok, hogy te nem (csak) faxverés miatt vagy ott, hanem funkciót is betöltesz.

A haverokkal történő közös ismerkedés kellemetlenül is végződhet, főleg akkor ha nem te vagy a legelőnyösebb külsejű köztük, vagy ha többen próbáltok "ráhajtani" kevesebb csajra. (De ettől függetlenül nem egy rossz ötlet az sem.)

2022. júl. 25. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
El kell engedned a félelmeidet. Tettél a változásért, felküzdötted magadat, vagyis az erő és kitartás benned van. Így kell ezt a félelmet is leküzdeni.
2022. júl. 25. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Mutass egy előtte/utána képet. Lehet l tudnánk tanácsot adni.
2022. júl. 25. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

" Az egyik hang azt mondja bennem: " Menj oda."

Egy másik hang meg azt mondja: " Maradj itt. "

Az egyik hang azt mondja: " Menj oda hozzá! - Mit veszíthetsz? "

És a szégyen? Miféle szégyen? Lehet, neki is hiányzik valaki.És ha nem hiányzik?

" Akkor mi van? "

Legalább lépni mertél! Menj oda!

"Nem! " - Miért nem?

".FÉLEK! "

NE FÉLJ, A FÉLELEM SOSINCS HASZNUNKRA! "

2022. júl. 25. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Nézd meg a youtube-on Almásy Kitt Merj élni előadását, nagyon jó dolgokat mond.

Amúgy ha odamész egy lányhoz, ne kérj rögtön randit, ezt elég kevesen fogadják jól. Inkább csak beszélgess vele, aztán ha látod, hogy elutasító, akkor nem kell ezt többet forszírozni, és ebben még semmi ciki sincs. Ha azt látod, hogy vevő a beszélgetésre, akkor máskor is lehet beszélgetni vele. Érdemes kipuhatolni, hogy van-e valakije. Tőlem többször is kért már srác randit, akivel szívesen el is mentem volna, ha akkor éppen szingli lettem volna. Bár én nem aláztam meg soha senkit, csak simán mondtam, hogy ez igazán kedves, hogy rám gondolt, de van valakim. Ezen aki megsértődik, magára vessen. Persze értem én, hogy kellemetlen, de aki mer, az nyer.

2022. júl. 25. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen helyzetben vagyok, bár én ronda is vagyok mellé, és két évvel fiatalabb vagyok nálad.

Részemről én már kezdem feladni a társkeresést. Az utóbbi időkben átlag havi egyszer törték össze a szívemet. Elég volt.

22F

2022. júl. 26. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!