Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki nem tudott elfelejteni egy régi nagy szerelmet? A régi sérelmeket?
Figyelt kérdés
Mit tennél ha 20 év múlva találkoznál vele?2019. dec. 28. 19:00
1/7 anonim válasza:
Nem, még senki más nem volt így vele.
3/7 anonim válasza:
20 év múlva valszeg már annyi idős leszek, hogy addigra lesz családom, gyerekeim, olyan életem, hogy csak elmosolyodom a bolond fiatalságunkon anno. Szóval max megkérdem hogy alakult az élete, minden jót kívánok neki.
Ez jelen esetben még nem érvényes. De 20 év múlva már a kutyát se fogja érdekelni az egész régi sztori.
4/7 anonim válasza:
Van,nem lett lezárva,csak egyszerűen eltűnt az életemből,2 hét múlva hallottam,hogy látták másik nővel. Utána évekig írt sms-t a szülinapomra,de nem beszéltünk. Ennek kb 10 éve. Nemrég véletlen megláttam az utcán és borzasztóan vert szívem. Mintha ugyanaz az összetört szívű kislány lettem volna,akit anno pofára ejtett. Elfordultam,hogy ne is vegyen észre.
Igazából szívem szerint leb*sznék neki egy óriási pofont még most is...
5/7 A kérdező kommentje:
4-es A pofon az az én fejembe is sokszor megfordul.Az a baj hogy még mindíg haragszom rá, mert nem úgy zártuk le ahogy kellett volna.Csak egy levélbe szakított velem.
2019. dec. 28. 20:29
6/7 anonim válasza:
Sérelem nincs,és szeretem a férjem,ennek ellenére szerintem most is dobogna a szívem a fiúért ha meglátnám hirtelen valahol,aki legjobb barátom volt 6- 15 éves koromig végig szerelmes voltam bele de elköltöztek ,meg egy srác aki kikosarazott,de sose felejtem el.
7/7 anonim válasza:
Csak megbeszélném vele a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!