Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők azt, hogy a férfi fizessen általában mindig?
Figyelt kérdés
Randizok egy lánnyal, már a hatodik hetedik randim vagyunk túl. Nyilván az első két alkalommal én állom a dolgokat ez természetes dolog mert a férfi fizessen, de szinte érzem hogy már a hatodik hetedik randin is elvárja hogy mindig én fizessek étteremben voltunk már, Moziban és mindig éreztette hogy én fizessek, egyszer nem mondta hogy meghív vagy valami2022. szept. 18. 11:23
31/41 anonim 

válasza:

#30: PM-ben dobd át az ilyenek elérhetőségét, köszi!
32/41 anonim 

válasza:

30
Fuhh, én az ilyen erőszakosan gavallér férfiakat szoktam kivágni, mint macskát szarni.
34/41 anonim 

válasza:

Ha pár ezer Ft sok neki, akkor egy gyerek után hogy tartana el minket életünk végéig?
35/41 anonim 

válasza:

34 Jaj te kis hárompipás incel... Ne erőlködj...
36/41 anonim 

válasza:

23-as, az "ilyen nők", mint én, már legtöbben kapcsolatban vannak. Nem véletlenül. Van mellettünk eg, odaadó, toleráns, értelmes partner. És ebből az állapotból hosszú évek után sem akar kikerülni az ember lánya.
Hogy most milyen ismerkedni, és milyen a többi nő, nem tudom.
37/41 anonim 

válasza:

Érdekes, a legtöbb nő játssza ezt a "Nekem ne fizessen a pasi, mert nem vagyok eladó/nekem is van pénzem!" dolgot. De később meg követelik, hogy haza legyen adva a fizu, meg SUV legyen, ne csajozós sportkocsi, meg ne luxusóra, hanem nyaralás Balin, miközben nekem Baja is elég lenne. >:)
38/41 anonim 

válasza:

37
Nos, ha valakinek telik ilyesmire, akkor miért is ne akarja ezeket? (Jelzem, nekem személyesen nem telik, de nem is követelőzöm senkinél.)
39/41 anonim 

válasza:

A 10 es valaszoló eleggé le lett pontozva pedig nem mondott olyan nagy baromságot. Több olyan nővel is találkoztam már akinek szent meggyőződése, hogy ő a férfiak fölött áll. Csak azért mert nő. De sajna őt nem hagyja létezni a mocskos Fidesz kormány. Szóval ja. Vannak ilyenek sajnos. Ha meg kellene saccolnom akkor 10 nőből 2 sajnos ilyen primitív szinten van.
40/41 anonim 

válasza:

Hát én az az fizet, aki meghívta a másikat, vagy felesben elvet vallom. Mondjuk én meg nem vagyok szívbajos randira hívni valakit. De ha az lennék én nem hagynám, hogy az első után mindent a másik fizessen mindig. Nem szeretek tartozni a másiknak egyszerűen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!