Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők azt, hogy a férfi fizessen általában mindig?

Nem kell fizetned, ha nem akarsz, ha te nem teszed meg, majd megteszi ezer másik. Ugyanis ő elmehetett volna ezer másikkal, de ő téged választott, tehat a minimum, hogy fizeted a randik költsegeit.
Egyébiránt, a nő is "áldoz" a randira, csak közvetetten. A szép ruha, a csinos külső, baromira nincs ám ingyen.

12
Eleve nem kezdek olyannal, akivel esély nincs házasságra...márpedig, ha 6-7 randi mozi/vacsi költsége gondor okoz, akkor biztosan nem őt keresem.

15
Itt nem a pénzmennyiségről van szó, és főleg nem arról, hogy a férfi ki tudja-e fizetni vagy sem. Pusztán emberi minőség kérdése, hogy a hetedik randin is kifizettetem a fogyasztásom, vagy már a másodikon is felesbe kérjük a számlát.
Persze ha valaki arra gyúr, hogy a férfi kiszolgáltatottja és lekötelezettje legyen, akkor hajrá. Én partnert látok a férfiban, nem az apámat, nem ATM-et és nem is a férjuramat, aki kegyesen eltart engem.

#10:
Bogárka, a feminizmus pont az ellenkezője

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!