Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el a nők azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nők azt, hogy a férfi fizessen általában mindig?

Figyelt kérdés
Randizok egy lánnyal, már a hatodik hetedik randim vagyunk túl. Nyilván az első két alkalommal én állom a dolgokat ez természetes dolog mert a férfi fizessen, de szinte érzem hogy már a hatodik hetedik randin is elvárja hogy mindig én fizessek étteremben voltunk már, Moziban és mindig éreztette hogy én fizessek, egyszer nem mondta hogy meghív vagy valami
2022. szept. 18. 11:23
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
82%
Keress olyat, aki nem várja el.
2022. szept. 18. 11:58
 12/41 anonim ***** válasza:
4%
Érdekes itt minden nő családalapításról beszél , a valóságban meg legalább 5-6 vagy több kapcsolaton átesik a többség mire családalapításra kerülne a sor.. de sokan nem így jönnek össze férfiakkal hogy egyből férj jelőltöket kutassanak.. az az érzésem itt eggyes nők a valóság nagy részét nem ismerik csak a saját kis világukba megragadtak .
2022. szept. 18. 12:00
 13/41 anonim ***** válasza:
28%

Nem kell fizetned, ha nem akarsz, ha te nem teszed meg, majd megteszi ezer másik. Ugyanis ő elmehetett volna ezer másikkal, de ő téged választott, tehat a minimum, hogy fizeted a randik költsegeit.

Egyébiránt, a nő is "áldoz" a randira, csak közvetetten. A szép ruha, a csinos külső, baromira nincs ám ingyen.

2022. szept. 18. 12:00
 14/41 anonim ***** válasza:
44%
13-as, nagy sületlenséget hord össze.
2022. szept. 18. 12:04
 15/41 anonim ***** válasza:
26%

12

Eleve nem kezdek olyannal, akivel esély nincs házasságra...márpedig, ha 6-7 randi mozi/vacsi költsége gondor okoz, akkor biztosan nem őt keresem.

2022. szept. 18. 12:05
 16/41 anonim ***** válasza:
90%

15

Itt nem a pénzmennyiségről van szó, és főleg nem arról, hogy a férfi ki tudja-e fizetni vagy sem. Pusztán emberi minőség kérdése, hogy a hetedik randin is kifizettetem a fogyasztásom, vagy már a másodikon is felesbe kérjük a számlát.

Persze ha valaki arra gyúr, hogy a férfi kiszolgáltatottja és lekötelezettje legyen, akkor hajrá. Én partnert látok a férfiban, nem az apámat, nem ATM-et és nem is a férjuramat, aki kegyesen eltart engem.

2022. szept. 18. 12:12
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Bogárka, a feminizmus pont az ellenkezője

2022. szept. 18. 12:36
 18/41 anonim ***** válasza:
31%
Mert a férfi elvárja, hogy megdughasson -mindig
2022. szept. 18. 12:41
 19/41 anonim ***** válasza:
81%
Az ilyen nők miatt vonják le a férfiak azt a tanulságot, hogy "minden nő k~rva". Ugyanis ennek az üzenete ez: ha velem akarsz lenni, akkor azt fizesd meg!
2022. szept. 18. 12:51
 20/41 anonim ***** válasza:
9%
mert semmirekellő ingyenélő banda
2022. szept. 18. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!