Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők azt, hogy a férfi fizessen általában mindig?

Normális lány nem várja el / mondom ezt nőként, mielőtt valaki beszólna. Egyenlőség, egyenjogúság van - én eszerint is cselekszem.
Ha még aktívan randiznék, minden alkalommal fizetném a saját részem. Nem kellene meghívni, mert nem a pasas pénze kell, ha ismerkedem, hanem a személyisége érdekelne. Viszont ehhez a komolysághoz mérten viselkedem és várom el az intelligenciát, a tapintatosságot és kultúrált magatartást.
Kérdező, ha hiszed, ha nem, több olyan krapek van, aki inkább fizeti a számlát, de 3 összetett mondat már bonyolult neki. Vagy éppen másra nem hajt, minthogy a bugyimba túrhasson.
Nem a pénz a jó szelektálás. Ha csak az van, mint rosta, túl sok buggyant kerülhet képbe.

Nagyon jó, amit a 21-es ír.
Én is mindig fizetem a saját részemet, mert így nem vagyok lekötelezve. Olyan elvárásokat támasztok, amilyeneket akarok, olyan ritmusban haladok, amilyenben akarok, ha a nyolcadik randi után gondolom meg magam, akkor a nyolcadik randi után gondolom meg magam és így tovább. Senkinek egy rossz szava nem lehet rám, hiszen egy forintjába sem kerültem a partneremnek.
Számomra egyszerűen fontosabb a teljes és háborítatlan szabadság, mint egy párezer forintos ebédmeghívás. Ezerszer is kifizetném, semhogy egy férfi jogot formálhasson akár a testemre, akár az időmre.

23
A vonzó, kedves és intelligens férfiak sok olyan nővel találkoznak. A többinek meg jut, ami jut.

Mert ez egy férfias szerepkör.
Ha egy férfi női szerepbe akar helyzekedni az homoszexualitásra utal.

26-os:
Én nem vagyok teljesen a tradíciók és a szokások ellen. Nincs azzal baj, ha első randin a férfi fizet (habár én ezt sem engedem), de a hetedik, nyolcadik randin is miért kellene mindent ő álljon?
Régen azért volt így, mert a nők nem kerestek. Ma is oké, ha az első italozást/vacsit/programot a férfi fizeti, végülis egy szép gesztus. De funkcionális oka már nincs annak, hogy MINDIG MINDENT a férfi fizessen.
Az meg aztán tényleg tudatlanságra vall, hogy homoszexualitásnak nevezed, ami legjobb indulattal is max transzneműség lehetne, de leginkább egyik sem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!