Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el a nők azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a nők azt, hogy a férfi fizessen általában mindig?

Figyelt kérdés
Randizok egy lánnyal, már a hatodik hetedik randim vagyunk túl. Nyilván az első két alkalommal én állom a dolgokat ez természetes dolog mert a férfi fizessen, de szinte érzem hogy már a hatodik hetedik randin is elvárja hogy mindig én fizessek étteremben voltunk már, Moziban és mindig éreztette hogy én fizessek, egyszer nem mondta hogy meghív vagy valami
2022. szept. 18. 11:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
84%

Normális lány nem várja el / mondom ezt nőként, mielőtt valaki beszólna. Egyenlőség, egyenjogúság van - én eszerint is cselekszem.

Ha még aktívan randiznék, minden alkalommal fizetném a saját részem. Nem kellene meghívni, mert nem a pasas pénze kell, ha ismerkedem, hanem a személyisége érdekelne. Viszont ehhez a komolysághoz mérten viselkedem és várom el az intelligenciát, a tapintatosságot és kultúrált magatartást.

Kérdező, ha hiszed, ha nem, több olyan krapek van, aki inkább fizeti a számlát, de 3 összetett mondat már bonyolult neki. Vagy éppen másra nem hajt, minthogy a bugyimba túrhasson.

Nem a pénz a jó szelektálás. Ha csak az van, mint rosta, túl sok buggyant kerülhet képbe.

2022. szept. 18. 13:09
 22/41 anonim ***** válasza:
41%
Én FÉRFIKÉNT, sosem engedném a nőt fizetni. De az is igaz, hogy ha az első 3-4 randin nem lenne jele, hogy ebből lesz valami, akkor befejezném vele a kommunikációt, egy életre.
2022. szept. 18. 13:28
 23/41 anonim ***** válasza:
24%
Az a baj, hogy én már nem tudom elhinni, hogy létezik olyan nő, mint a 21-es.
2022. szept. 18. 13:28
 24/41 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon jó, amit a 21-es ír.

Én is mindig fizetem a saját részemet, mert így nem vagyok lekötelezve. Olyan elvárásokat támasztok, amilyeneket akarok, olyan ritmusban haladok, amilyenben akarok, ha a nyolcadik randi után gondolom meg magam, akkor a nyolcadik randi után gondolom meg magam és így tovább. Senkinek egy rossz szava nem lehet rám, hiszen egy forintjába sem kerültem a partneremnek.

Számomra egyszerűen fontosabb a teljes és háborítatlan szabadság, mint egy párezer forintos ebédmeghívás. Ezerszer is kifizetném, semhogy egy férfi jogot formálhasson akár a testemre, akár az időmre.

2022. szept. 18. 13:31
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

23

A vonzó, kedves és intelligens férfiak sok olyan nővel találkoznak. A többinek meg jut, ami jut.

2022. szept. 18. 13:32
 26/41 anonim ***** válasza:
5%

Mert ez egy férfias szerepkör.

Ha egy férfi női szerepbe akar helyzekedni az homoszexualitásra utal.

2022. szept. 18. 13:33
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose engedték nők, hogy fizessek. Ha ő veti fel, hogy fizeti a sajátját, vagy közösen és elosztjuk utána, és nem akarja, hogy én fizessek neki, akkor úgy lesz. Semmi se semmi kedvem összejönni olyannal, aki játszadozik a szavakkal. Ha ezt mondja, ne fizessem az ő részét, akkor így lesz, ha ezen megsértődik, ő dolga. Ha elvárja tőlem, hogy eltartsam az egész életében, nagyon nem sikerült kiismernie a személyiségemet, így biztosan nem kezdek vele kapcsolatot. Én tiszteletlennek tartom, ha egy nőre úgy kell tekinteni a mai világban, aki rászorul egy randi díjának kifizetésére. Az udvariasság, udvarlás része, hogy felajánljuk, de ezt nem azért teszem meg, mert szexelni akarok vele, hanem mert mindenkivel kedves vagyok, és igazából nem érdekelnek a pénzek, a jó hangulat, az élmény a lényeg. Ez viszont nem lehet kötelező elvárás. Aki mégis annak tartja, az nem hozzám illő, keressen mást.
2022. szept. 18. 13:35
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

26-os:

Én nem vagyok teljesen a tradíciók és a szokások ellen. Nincs azzal baj, ha első randin a férfi fizet (habár én ezt sem engedem), de a hetedik, nyolcadik randin is miért kellene mindent ő álljon?

Régen azért volt így, mert a nők nem kerestek. Ma is oké, ha az első italozást/vacsit/programot a férfi fizeti, végülis egy szép gesztus. De funkcionális oka már nincs annak, hogy MINDIG MINDENT a férfi fizessen.

Az meg aztán tényleg tudatlanságra vall, hogy homoszexualitásnak nevezed, ami legjobb indulattal is max transzneműség lehetne, de leginkább egyik sem.

2022. szept. 18. 13:37
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
#15: ez tök jó, csak azt ne felejtsd el, hogy téged se keres mindenki házasságra. :) Ha szerinted a közös fizetés lényege az, hogy a férfi képtelen fizetni, és több figyelmet fordítasz erre, mint magára a férfira, akkor biztos könnyen a másikat se fogod érdekelni.
2022. szept. 18. 13:38
 30/41 anonim ***** válasza:
21%
Ha a nő nem enged fizetni, pláne az első randin, akkor részemről annyi volt.
2022. szept. 18. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!