Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők azt, hogy a férfi fizessen általában mindig?

"és mindig éreztette hogy én fizessek"
Ezt részleteznéd?

Mert neked teperned kell a dugásért.
A nő meg csak rámosolyog a pasikra, és ha nem 80 kiló, heti 4X fürdik, és megvannak az első fogai, akkor 10-ből 7 ott helyben megrakja.
"Mert jó szűrő, hogy aki pár ezer forintot sajnál azzal nem érdemes közös életet alapozni,"
Aha értem.... Tehát akkor dobjam, mert képtelen pár 1000 Ftot áldozni ő is a randikra, tehát nem érdemes közös életet alapozni vele

"Randizok egy lánnyal..."
"Miért várják el a nők..."

5
Őszintén szólva ja... Itt nem arról van szó, hogy párszáz, párezer vagy pár tízezer forintba kerül a randi, hanem a gesztusról. A csaj egyértelműen kihasznál, te pedig hagyod, és az egész női nemre nézve általánosítasz. Bocs, de a sztoridból kiindulva ilyen alapon a férfiakról is ki lehetne jelenteni, hogy mind tutyimutyi alak, aki képtelen kiállni magáért.
Szerintem minél hamarabb jelezd felé a problémát.

Nem mindegyik várja el.
Ha fel sem ajánlja hogy fizessetek felesben/a következő kört ő fizeti, akkor kuka, főleg 6-7 randi után.
Nem is jössz be igazán neki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!