Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem talál rám a szerelem?
Félreértés ne legyen, nem szeretném ha most százan rám írnának.
Szoval 20 éves lány vagyok, nem volt még kapcsolatom.
Nem tudom miért van ez, de akár hol megyek egyetem utca mindenhol megbámulom q srácokat. Sportolok, edzésem után van a srácoknak edzése, amíg mi edzünk beszoktak ülni a teremben. Ott is mindig megbámulom őket, és már olyan gondolataim vannak hogy milyen lenne vele egy kapcsolat. Tudom hülye vagyok, de nem értem miért van ez, az biztos én nem mennek oda egy fiúhoz sem, tökre zavarba vagyok ha egy fiúval kell beszélnem
Hogyan tudnék ezeken a dolgokon változtatni?
Önbizalom hiány miatt vagy zavarban. Ördögi kör ez. Azt gondolod gond van veled mert nem volt kapcsolatod ez leépíti az önbizalmad és ezért nem tudsz kapcsolatot kialakítani.
Egy hibát ne véts....akárkivel ne gyere össze,ne add magad könnyen. Egy nőnek igenis udvaroljanak.
Másik tanács. Ne úgy menj oda egy pasihoz,hogy kapcsolatot akarsz...hanem csak tét nélkűl csevegni.
Pedig ahhoz, hogy történjen valami, lépned kell.
NEKED kell lépned.
Vagy vegyél egy macskát.
8 a tippem.
Ha eltaláltam kérem a trágyám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!