Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szerelem váratlanul talál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem váratlanul talál meg vagy pedig aktívan keresni kell?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy keresve nem fogok olyat találni, aki nekem megfelelne. Ennek ellenére nyilván van életem és mindennap találkozom új emberekkel és törvényszerűnek érzem, hogy majd egy nap találkozom az igazival. Ti mit gondoltok?
2020. júl. 31. 15:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell keresni,jön az magától,csak győzd kivárni.
2020. júl. 31. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Szerintem az igaz szerelmet nem kell keresni, jön az magától.

2020. júl. 31. 16:05
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Így van, olyat tuti nem fogsz találni aki maradéktalanul megfelel. Kompromisszumot kell kötnöd, ha jön valaki aki szeret, azt el kell fogadnod olyannak amilyen. Az ilyen viszont jön magától, ha az esélyt megadod neki.
2020. júl. 31. 16:08
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Eddig csak olyan barátaim voltak akikkel barátkoztam csak először, ismerősi körökből. Nem kerestem.
2020. júl. 31. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

nekem a keresés soha nem jött be. erőltetett, mű beszélgetések, bemutatkozások, még akkor is megerőltető ha alapvetően szimpatikus a másik. nagyon jól sikerült randikból se lett később semmi (második randi se), nem tudom miért. aztán mikor már végleg letettem arról hogy valaha is párom lesz (vagy 6 éve voltam szingli ekkor), tök véletlenül belefutottam valakibe egy online játékban. 3 és fél éve vagyunk együtt, ebből 1 év együttélés, másik országba költöztem hogy együtt legyünk. nem párkeresési céllal játszottam, soha eszembe se jutott hogy olyan emberrel futhatok össze, akivel később a való életben is találkozni fogok, hát még hogy kapcsolat lesz belőle!

TL;DR nekem a keresés nem jött be

28L

2020. júl. 31. 16:20
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
A nemedtől függ. Férfiként általában keresni kell, nőként anélkül is összejöhet.
2020. júl. 31. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Váratlanul jön mindig:)
2020. júl. 31. 17:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nőként elég ha létezel, semmit sem kell tenned. Férfiként minden követ meg kell mozgatni, ha társkeresés terén valamire jutni szeretnél.
2020. júl. 31. 17:29
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Váratlanul jön.
2020. júl. 31. 18:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Férfi ne várjon tétlen! Én is hittem ezeknek a szólamoknak hogy jobb a spontán sztori, jóllehet volt más dolgom tehát a várás azt jelentette hogy nem a nőzés volt a prioritás. Aztán most ugyanezek x év utáni újra találkozás során kérdezik hogy van e családom meg ez meg az. A válaszomon meg hüledeznek hogy mit csináltam eddig . Én meg mondom hogy :” azt amit tanácsoltál te.........”
2020. júl. 31. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!