Ha egy lánnyal már régóta nagyon jó barátságban vagyunk, majd egyszer csak (teljesen váratlanul), "megkomolyodik", tehát hogy semmi hangulatjel, egyszavas válaszok, akkor az miért van?
A helyzet a következő: egyik reggel elkezdtünk beszélni mint minden más napon, majd dél körül írom neki, hogy elmegyek kaját készíteni. Fél óra múlva írom, hogy "itt vagyok:)" (mint minden más esetben), ő nem volt itt (10 percenként belépett 1-2 percre facebookra, de ennyi), 3 óra múlva látta az üzenetemet, de semmi reakció. Utána 2 óra múlva ráírok mégegyszer... semmi, ugyanúgy lépeget ki-be. 2 óra múlva megint ráírok (amikor már fent volt vagy 10 perce) és visszaír, hogy "tanultam". ez már egy kicsit érdekes mert ennyi ideig tanulni egyhuzamban.. hát... kicsit kétséges, de nembaj, bocsánatot kértem hogy zavartam 3-4 üzenettel közben. erre visszaírta, hogy "semmi". elkezdtem hát normálisan írogatni mint mindig. általában egy smileval vagy valamivel mindig válaszol, most csak látta. írok tovább (poénokat, meg mindent), semmi. megkérdezem hogy történt-e valami, nem-e haragszik rám és a válasz mindig negatív, azaz hogy "nem"... rákérdezek mégegyszer, hogy "de hát érzem, hogy van valami", erre a válasza annyi volt, hogy "fáradt vagyok, megyek jó éjt!" utána még fél óráig lépegetett ki-be.. EZ VOLT A TEGNAPI NAP
MA: mivel holnap suli és minden reggel találkozunk a suli városbeli buszmegállóba (ahonnan közösen megyünk suliba), megkérdeztem, hogy "holnap akkor reggel tali?", erre a válasza csak annyi volt, hogy "meglátjuk"... azóta nem válaszol és mint tegnap, ma is ki-be-ki-be lépeget.
Ki-be lépegetés le kell sz**rni. Böngésző sem folyton online, ha meg mobilról van, akkor mégritkábban.
Az egyszavas válaszok általában rosszkedvre, időhiányra
utalnak, esetleg haragszik rád.
De lehet csak megunt..
Jah, és ne kürtöld szét... visszahall valamit, esetleg
nem teljesen úgy, ahogy történt.. akkor vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!