Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szív, mint hangulatjel egyértelmű? Illetve. :
Ha fiú és lány oda vissza szívet küld egymásnak - az egyértelmű ,hogy egymás vonzódására vonatkozik?
Mert elég praktikátlan ,ha a fiú így fejezi ki a lánynak ,hogy tetszik neki. A lány pedig : "de jó barát, én is szeretlek".
Szerintetek ez félreérthetetlen?
Illetve az hogy "tökéletets vagy nekem" - ez mennyire félreérthető?
KÖSZ!
Valószínűleg nem!
Úgy értem :neten amikor kommunikáltok pl:facebook chat.
az 1. válaszom az elsőnek ment.
kösz második!
Hagyjad ezt a rendes róbertet, be van tépve, azt sem tudja hogy melyik oldalon van... no.hu-ra akart menni.
Egyébként meg lányok általában a barátnőiknek is küldözgetik a szíveket, vagy közeli fiú barátjaiknak. Mindenkinél mást jelent. Fiúk is küldözgetik szinte minden lánynak... Manapság a "szeretlek" szón is nehéz eligazodni, mert azt is szokták barátoknak írni nők körén belül. Én a szíveket valahogy figyelembe sem tudom venni... Szerintem közösségi oldalakon annyit jelent, hogy beszélgettek már.
Róbert, ez hatalmas volt :D:D:D
Amúgy kérdező, mi nem tudhatjuk hogy mi a fenét akartatok mondani egymásnak. De tényleg. :D
Neked kell érezni, te beszéltél vele, nem ismerünk titeket. Ha tudni akarod mit érez, kérdezz rá. A tökéletesvagynekem meg azt jelenti hogy 'tökéletes vagy nekem'. Ezen mit kell magyarázni? :):) :D
freestyler, és ha azt mondtam neki ,hogy tökéletes nekem. és ennek örült - illetve aggódott értem amikor mondtam ,hogy rosszul vagyok -> valós rosszullét.
és hogy mikor mondtam ,hogy találkoznánk - mondta hogy szerinte is jó 5let?
és meg is lett beszélve?
Ez nem értem hogyan kapcsolódik a szíves témához. :)
És azt sem, hogy mit akarsz ezzel.
Úgy is találkozunk.Akkor.Akkor.
kösz freestyler!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!